x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Texture Quality doesn't change in packaged game

Hi!

I have a problem with textures. I'm testing the performance of a set of levels on different computers to test and optimize. I created a simple blueprint in which by means of keystrokes (7, 8, 9 and 0) I switch between Low, Medium, High and Epic putting the following values ​​in the console:

Sg.TextureQuality Sg.ShadowQuality Sg.PostProcessQuality Sg.EffectsQuality Sg.AntiAliasingQuality

Values ​​ranging from 0 to 3, with 0 being the Low setting and 3 Epic configuration.

The fact is that in the Unreal Editor this all works correctly, lower quality textures, shadow quality, antialiasing, effects and postprocesing.

We do the game Package in Shipping and Windows32 (in Shipping only let in 32, while in Development it allows 32 and 64, this I do not know why) and when it finishes cooking, we run the game and everything works except the quality textures, which remains in its maximum resolution, while shadow quality, postprocesing and other things change with the settings. Textures do not change even the smallest pixel.

I do not know what else to do, the version is 4.4.3.

Greetings,

Aidan Puche

Product Version: Not Selected
Tags:
more ▼

asked Sep 24 '14 at 03:38 PM in Packaging & Deployment

avatar image

AidanPuche
1 1 1 2

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hi AidanPuche,

Thank you for your report. We were not able to investigate this on the engine version you reported, but there have been many version changes to UE4 since this question was first posted. With a new version of the Engine comes new fixes and it is possible that this issue has changed or may no longer occur. Due to timetable of when this issue was first posted, we are marking this post as resolved for tracking purposes. If you are still experiencing the issue you reported in the current engine version, then please respond to this message with additional information and we will investigate as soon as possible. If you are experiencing a similar, but different issue at this time, could you please submit a new report for it.

more ▼

answered Apr 08 '15 at 06:47 PM

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question