x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Packaging Help

Everything works perfectly fine until I package it. I have tried packaging in every way, shipping, debug, and development for windows.

Development is the one that comes the closest to working, it will host a server (but can not join correctly)

When I try to join another players game, while using 2 packaged builds, it does not work (LAN will connect, but crash. Over 2 networks it will not even connect.)

When I try to host with a package product, and join with an editor standalone however, it works.

I honestly don't understand why it's doing this. In editor works fine, after packaging it doesn't work.

Here are the errors I receive -

alt text

Product Version: Not Selected
Tags:
untitled.png (186.2 kB)
more ▼

asked Oct 25 '14 at 05:37 AM in Packaging & Deployment

avatar image

TSpartanT
116 17 20 26

avatar image TSpartanT Oct 25 '14 at 05:38 AM

The problem i'm having is I can't join another players game (or if I do, it's for a brief second before crashing the client that joins)

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hi TSpartanT,

Thank you for your report. We were not able to investigate this on the engine version you reported, but there have been many version changes to UE4 since this question was first posted. With a new version of the Engine comes new fixes and it is possible that this issue has changed or may no longer occur. Due to timetable of when this issue was first posted, we are marking this post as resolved for tracking purposes. If you are still experiencing the issue you reported in the current engine version, then please respond to this message with additional information and we will investigate as soon as possible. If you are experiencing a similar, but different issue at this time, could you please submit a new report for it.

more ▼

answered Apr 08 '15 at 08:54 PM

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question