x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

AnswerHub Maintenance

Background maintenance is scheduled to occur between 9 - 11am EDT on Tuesday, May 21. Site operation may be slower than normal during this time and a brief interruption in operation may be observed

[4.5] Select on enum broken on reload

I'm having a problem where whenever I reload a blueprint a select node using an enum breaks. Before upon reloading it looks like this:

Broken Node

When it should look this this:

Not broken node

This happens every time I reload the editor which really impacts my workflow. I currently have this as a macro.

This seems to be something that was reported to be fixed with 4.5: https://forums.unrealengine.com/showthread.php?49302-Unreal-Engine-4-5-Released! "Enums with redirects could lead to broken connections to Select nodes in a Blueprint graph on load; fixed."

I'm not entirely sure what an "Enum with redirect" means but this seems to be the same problem that I'm now having.

Edit: You can make the node expand again and selecting "Refresh nodes", but the values are missing making this feature pretty much useless.

Product Version: Not Selected
Tags:
broken_node.png (46.8 kB)
more ▼

asked Oct 25 '14 at 10:51 PM in Bug Reports

avatar image

karltheawesome
198 10 13 26

avatar image Adam Davis STAFF Oct 27 '14 at 05:44 PM

Hi karltheawesome,

Unfortunately I have been unable thus far to reproduce this on my end. I put together a macro within a blueprint using a byte for the enum and it produces a float on the output. You can see this in the image below:

alt text

When I save, close, and re-open the editor the macro opens as the image below. Are there any additional steps I can take to reproduce this on my end?

enummacro.png (37.2 kB)
avatar image karltheawesome Oct 28 '14 at 02:25 AM

Hi, it seems to be working again now. I'm not sure why it was happening before. If it happens again I'll try to see what steps I took for it to happen.

avatar image virusescu Jan 10 '15 at 06:16 PM

@Adam Davis I am getting this error on 4.6.1

avatar image Adam Davis STAFF Jan 12 '15 at 04:55 PM

Hi virusescu,

Does this occur in a blank project with no additional content?

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hi karltheawesome,

I am happy to hear it is working for you. I will mark this as answered for tracking purposes. If you experience this error again, please comment with reproduction steps.

more ▼

answered Oct 28 '14 at 02:58 PM

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question