x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Component not showing up in PIE mode

Hello. I construct a UStaticMesh component programmatically inside my component and attach it to mine; it shows up right away. However, when I go to PIE mode inside the editor, it does not show up. If i click on any of the component settings in details panel while in PIE mode, it magically shows up and stays visible.

Regarding my slave static mesh component I do just this:

 UStaticMeshComponent* StaticMeshComponent = ConstructObject<UStaticMeshComponent>(UStaticMeshComponent::StaticClass(), GetOwner(), NAME_None, RF_Transient);

 StaticMeshComponent->AttachTo(this);
 StaticMeshComponent->RegisterComponent();
 StaticMeshComponent->SetStaticMesh(StaticMesh);
 StaticMeshComponent->SetVisibility(true);
 StaticMeshComponent->SetRelativeTransform(FTransform(TransformMatrix));


Any ideas why this is happening?

Product Version: Not Selected
Tags:
more ▼

asked Nov 03 '14 at 07:07 PM in C++ Programming

avatar image

ttvd
333 20 25 35

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

If anyone is interested, this issue was related to components (newly created components from serialization just for PIE mode) not having their render state created. There's probably a better way, but detecting PIE mode in OnRegister and manually calling RecreateRenderState_Concurrent solved the problem. Thanks.

more ▼

answered Nov 03 '14 at 09:21 PM

avatar image

ttvd
333 20 25 35

avatar image xhallix Jan 05 '18 at 07:30 AM

could you expand a bit how you solved that?

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question