x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Office Holiday

Epic Games' offices will be on holiday from June 22nd to July 7th. During this period support will be limited. Our offices will reopen on Monday, July 8th. 

Green lighting

Im having weird lighting issues, as I walk around my level everything seems to be green. this didn't happen before and when I hit simulate only happens when I hit play. I think its a camera issue, but I have no idea why or how to fix this. note I'm using a mixamo character Heraklios. If someone can help me out or guide me in the right direction that would be very much appreciated.

Thank you

Product Version: Not Selected
Tags:
untitled-1.jpg (962.1 kB)
more ▼

asked Nov 29 '14 at 09:24 PM in Using UE4

avatar image

Lrick
21 1 2 2

avatar image Glotty Nov 30 '14 at 06:36 PM

have you got a post-processing volume in the level?

avatar image Lrick Nov 30 '14 at 11:48 PM

No there was no post-process volume added to make it green. when I hit simulate the lighting is fine, but when I press play its green. I feel it could be a camera issue. this is a side scroller by the way. Im not sure what caused this though.

avatar image Glotty Dec 01 '14 at 12:10 AM

it is also possible to set a tint on the camera itself although it does not look like a tint, but other than that i'm not sure what it could be

avatar image Hyperloop Dec 01 '14 at 02:58 AM

Are you sure you aren't looking at the shader complexity view in the viewport?

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

its doesn't seem to be a tint on the camera sadly. Ive decided to just export all meshes as an fbx, start a new map and use that as a place holder to re-position everything in the proper place. its the long rout of fixing this problem, but I simply cant waste any more time trying to fix this. Thank you though for your help it was very much appreciated. If I run into any more problems I will make a post.

more ▼

answered Dec 01 '14 at 02:45 AM

avatar image

Lrick
21 1 2 2

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question