x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

My entire project including UE4 editor has gone light grey

Hi

I have been working on a UE4 project and it has always crashing frequently on Mac os, but today when I reopened the editor everything including the editor UI had a weird glitchy color. My game looks like someone turned the brightness way up and added a funky post processing effect, and the editor just looks grey and washed out. It doesn't happen when I open other projects, it is very weird. I posted a picture of it down below, along with how it used to look like (another project that works just fine alongside this new glitches one).

Note I didn't mess with any settings and I don't have any post processing volumes in my project. I was trying to add a media player texture for the 20th time when it crashed again resulting in this.

Product Version: Not Selected
Tags:
more ▼

asked Dec 06 '14 at 04:11 AM in Bug Reports

avatar image

Priebe109
1 2 3

avatar image Priebe109 Dec 06 '14 at 04:12 AM

The glitched view is the first link (1.8MB)

avatar image marksatt-pitbull STAFF Dec 08 '14 at 12:30 PM

Can you please provide the logs for the project? They can be found via the Files > {Your Project Name} section in the sidebar of the Console.app in /Applications/Utilities.

It looks a lot like the engine is running in ES2 emulation mode, so something is clearly not right.

avatar image Tim Hobson ♦♦ STAFF Dec 10 '14 at 02:19 PM

Hi Priebe109,

I am not able to reproduce this on my end. Can you post the logs as Mark has requested so we can take a look?

Thanks!

Tim

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hi Priebe109,

Since we've not heard from you in a while I'm going to mark this as resolved. If you have any further information for us or can provide the logs that have been requested above we would be happy to look into this further for you.

Thank you!

Tim

more ▼

answered Dec 12 '14 at 04:12 PM

avatar image

Tim Hobson ♦♦ STAFF
48.8k 888 103 878

avatar image Priebe109 Dec 12 '14 at 04:57 PM

Hi!

Sorry I havn't been able to answer until now. A busy week kept me from continuing work on my UE4 project. I solved the problem simply by deleting the media assets from my project. I will have to do without media assets unfortunately since I find it very unstable no matter what format I try to use on OS X :/.

avatar image Ben Halliday STAFF Dec 12 '14 at 05:41 PM

Hi Priebe109,

Thanks for getting back to us. I'm sorry you're having trouble with media assets, and what might help us solve these issues is the logs generated from these crashes. If you have a moment to zip and attach the crash log from the project after one of these crashes, please do, as it could possibly go a long way in figuring out the cause. Thanks!

avatar image Tim Hobson ♦♦ STAFF Dec 12 '14 at 06:19 PM

Could elaborate on this possibly?

Can you list your repro steps for the media texture issue. If this is causing the issue I'd like to reproduce on my end and get a bug report in for that.

Thanks for any additional info you can provide!

Tim

avatar image Airwaves Nov 11 '15 at 12:36 AM

I have a similar problem and was not sure if you wanted information on this issue. It only happens on a mac computer and once media assets are removed it works fine. Would you like me to send you something to replicate it and if so what do I send? Thanks

avatar image Tim Hobson ♦♦ STAFF Nov 11 '15 at 05:23 PM

If you have a sample project that can reproduce the issue, I'd be happy to take a look and see if I see the same on my end. Just attach a link the project here or you can send me a PM on the forums.

Thank you.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question