x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Location Based Opacity- issue w/ Set Vector Parameter Value

I am a newbie, and have been trying to get location based opacity working in my project for about 20 hours now so I figured now would be a good time to come to the forum for help.

I have followed the two tutorials below twice with the same results.

Location Based Opacity in UE4 - Part1 https://www.youtube.com/watch?v=XYPPd5oLoPM&list=UUBobmJyzsJ6Ll7UbfhI4iwQ∈dex=128

Location Based Opacity in UE4 - Part2 https://www.youtube.com/watch?v=CkEueafOvFg&list=UUBobmJyzsJ6Ll7UbfhI4iwQ

I have everything working perfect from Part 1, but then in part two the vector parameter that provides the location for the sphere mask that drives the opacity mask is not being updated by my blueprint that is supposed to "Set Vector Parameter Value" based on my Actor Location. No matter what I do, the "Get Actor Location" function will not update the"Set Vector Parameter Value".

Below are the screenshots of my setup. Please let me know if there is any additional information I can provide and thank you in advance for your help!

Related Error found in the Output log: PIE:Warning: Warning SetVectorParameterValue called on TryAgain with invalid ParameterName 'None'. This is likely due to a Blueprint error.

alt text

alt text

Product Version: Not Selected
Tags:
material.jpg (92.4 kB)
blue.jpg (118.2 kB)
more ▼

asked Dec 14 '14 at 05:06 PM in Blueprint Scripting

avatar image

RatherBkBoardin
11 1 3 4

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

When I upgraded from 4.5.0 to 4.5.1 it all of a sudden worked! So this appears to have just been a bug in the engine.

Cheers!

more ▼

answered Dec 17 '14 at 05:26 AM

avatar image

RatherBkBoardin
11 1 3 4

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question