x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

4.7 Animation Blueprint hangs editor (p2 and p3)

In 4.7 p2 and 4.7 p3 the animation blueprint editor completely hangs after a short period of time. The entire engine hangs and you need to end the process to get back to it. In the screen grab below to try and replicate the issue I grabbed the "My blueprint" window and docked it on the left. Then docked the additional tabs. After a short period of time (unsure if it's because the window looses focus) the editor completely hangs and becomes fully unresponsive, requiring a restart. It appears to happen more often when the asset browser tab is clicked or open.

AssetBrowserHangs

Product Version: Not Selected
Tags:
more ▼

asked Jan 14 '15 at 10:19 AM in Bug Reports

avatar image

Nitecon
41 5 7 11

avatar image Nitecon Jan 14 '15 at 10:23 AM

There is no crash reports generated but if there is something specific you guys want me to check in the syslogs then I'll be happy to. System spec is i7 4770k 16gb ram geforce gtx 780, geforce driver version 347.09 as of this post.

avatar image Nitecon Jan 14 '15 at 11:57 AM

Also this only seems to appear when the "Graph Tool" is open and the asset browser tab is open. When on the "Animation Tool" is open with the asset browser tab everything keeps working fine. By tool I mean one of the selectors in the top right (Skeleton > Mesh > Animation > Graph )

avatar image Nitecon Jan 15 '15 at 11:03 AM

As a follow up when it does freeze it becomes fully unresponsive and the memory usage stays exactly the same as prior to the freeze. CPU usage also doesn't seem to spike after, if needed I can upload a video of this.

avatar image Steve Hardister ♦♦ STAFF Jan 21 '15 at 02:48 PM

Hi Nitecon,

I am currently unable to reproduce this issue but I may have missed a detail or two. If you don't mind could you upload a video of the bug as you mentioned?

Thanks

avatar image Nitecon Jan 21 '15 at 03:46 PM

Issue seems to be gone in 4.7 P4 so great news there :) I'll leave the issue open until tomorrow to see if I can reproduce the bug, if not I'll close/resolve it.

Thanks @Steve-Hardister

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hi Nitecon,

Glad to see the issue seems to be addressed in UE 4.7 P4. I'm marking the problem closed for tracking purposes, but if you continue to experience difficulty with the blueprint editor, reply to this post and we will continue to investigate and report as a bug if needed.

Thanks for the feedback!

more ▼

answered Jan 21 '15 at 10:12 PM

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question