x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Scene Capture not work in umg when Launch Game.

im use "Scene Capture 2D". to get a dynamic material . And set its to a image in my umg. Then, i Cliceked "Play" button. every thing it`s ok . But. When i Cliceked "Launch"(the next button for "Play") . it`s dosen`t work .

Product Version: Not Selected
Tags:
more ▼

asked Jan 14 '15 at 11:13 AM in Rendering

avatar image

Sanwu-T3
32 6 7 9

avatar image Rudy Q ♦♦ STAFF Jan 14 '15 at 04:18 PM

Hello Sanwu-T3,

I have a few questions for you to help narrow down what issue it is that you are experiencing.

Quick questions:

  1. What version of the engine are you using?

  2. Can you recreate this issue in a clean project?

  3. If so, could you provide detailed steps to reproduce this issue on our end?

  4. When you say "it`s doesn't work", what do you mean? (Do you mean that it doesn't show up at all or that it does not show up correctly or perhaps something else?)

avatar image Sanwu-T3 Jan 23 '15 at 05:19 AM
  1. the engine version is 4.6.1

  2. yes , i can recreate this issue in a clean project.

  3. the detail is following that: alt text

alt text

alt text

pic2.jpg (340.8 kB)
pic1.jpg (894.5 kB)
pic3.jpg (204.3 kB)
avatar image Rudy Q ♦♦ STAFF Jan 22 '15 at 08:50 PM

Hello Sanwu-T3,

We have not heard back from you in a few days, so we are marking this post as Resolved for tracking purposes. If you are still experiencing the issue you reported, please respond to this message with additional information and we will offer further assistance.

Thank you.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

3 answers: sort voted first

Any progress on this yet? I am having the same issue. Works fine in the editor but as soon as we launch or click stand alone game the feed from the camera does not show up.

I figured out a quick fix. If you add the widget to viewport in the LVL BP using event begin play then everything works as intended

more ▼

answered Mar 26 '15 at 07:27 AM

avatar image

RugarEK
36 3 4 7

avatar image Rudy Q ♦♦ STAFF Mar 26 '15 at 01:00 PM

Hello RugarEk,

I went a head a double checked on the status for this issue and it appears that it has been fixed internally. This solution should be available in a later release of the engine. I hope this information helps.

Make it a great day

avatar image Sanwu-T3 Mar 26 '15 at 01:24 PM

Very glad to hear that!

avatar image lmm_loli May 05 '15 at 12:52 PM

HI~ Sanwu-T3 , can you give me whole simple? i don't know how to creat scene capture material.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

Hello Sanwu-T3,

After looking into this issue, I was able to reproduce what I think is wrong. It seems that you didn't check Used with UI in the Usage section of your material.

This should solve your issue. I hope this helps.

alt text

Make it a great day

checkboxhelp.png (142.4 kB)
more ▼

answered Jan 23 '15 at 02:41 PM

avatar image

Rudy Q ♦♦ STAFF
47.5k 545 132 522

avatar image Sanwu-T3 Jan 23 '15 at 05:52 PM

Hello Rudy Triplett, I was checked "Used with UI" in the Usage section of mine material. But but also still this issue. By the way. if not check "Used width UI". Scene Capture will invisible in "Play" mode, either "Lauch" mode.

avatar image Rudy Q ♦♦ STAFF Jan 23 '15 at 07:00 PM

Hello Sanwu-T3,

Would it be possible to get a screen shot of your blueprints and your material?

avatar image Sanwu-T3 Jan 24 '15 at 08:06 AM

ok, i record a video to show it`s. link text

i was try to upload this video to anserhub. But, because of wrong file size. get Failure..

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

Hello Sanwu-T3,

After seeing your video I was able to reproduce the issue. I have submitted a report ( UE-8284) to the developers for further consideration. I will provide updates with any pertinent information as it becomes available. Thank you for your information and time.

Make it a great day

more ▼

answered Jan 26 '15 at 03:16 PM

avatar image

Rudy Q ♦♦ STAFF
47.5k 545 132 522

avatar image esekoi Feb 17 '15 at 06:13 PM

Same problem.

Any solution?

avatar image Rudy Q ♦♦ STAFF Feb 17 '15 at 06:53 PM

Hello esekoi,

This issue is still in the works and there are no pertinent updates for this issue at this moment.

Make it a great day

avatar image esekoi Mar 26 '15 at 03:58 PM

We worked out in a bit crappy but useful way.

Just dont use UMG for that bit.

Make an static mes attached to the character camera so the player will see it in the same position your were aiming for in GUI, then just apply normal renderMaterial

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question