x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Black screen when launching standalone debugging with VS2013

I'm trying to standalone debug (i.e. no editor) a scene with a simple box on it in VS2013. Everything compiles just fine but every time I try to launch debugging in Development or DebugGame mode (Win64, UE4 checked out from GIT release branch 4.6) I get a black window.

The game seems to start, CPU spins to 30% and the log just says

 [2015.01.21-20.19.59:093][  0]LogMemory: 18112K allocated in pools (with 2922K slack and 819K waste). Efficiency 95.48%
 [2015.01.21-20.19.59:093][  0]LogMemory: Allocations 70042 Current / 1150877 Total (in 283 pools)
 [2015.01.21-20.19.59:093][  0]LogMemory: 
 [2015.01.21-20.19.59:100][  0]LogWorld: Game class is 'GameMode'
 [2015.01.21-20.19.59:103][  0]LogAIModule: Creating AISystem for world Entry
 [2015.01.21-20.19.59:104][  0]LogWorld: Bringing World /Engine/Maps/Entry.Entry up for play (max tick rate 0) at 2015.01.21-21.19.59
 [2015.01.21-20.19.59:105][  0]LogWorld: Bringing up level for play took: 0.001339
 [2015.01.21-20.19.59:107][  0]LogInit:Display: Game Engine Initialized.
 The thread 0xf94 has exited with code 0 (0x0).
 [2015.01.21-20.19.59:310][  0]LogLoad: Full Startup: 7.12 seconds (BP compile: 0.00 seconds)
 The thread 0x2084 has exited with code 0 (0x0).
 The thread 0x488 has exited with code 0 (0x0).
 [2015.01.21-20.19.59:438][  2]LogRenderer:Warning: Reallocating scene render targets to support 1600x904.

but nothing is shown. I even edited DefaultEngine.ini to drop potentially-expensive optimizations.

If I run the scene into the editor or launch it standalone from the editor it works just fine and the box is shown.

Product Version: Not Selected
Tags:
more ▼

asked Jan 21 '15 at 08:25 PM in C++ Programming

avatar image

pwalker45
13 2 6 5

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question