x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

[iOS] Packaging fails with dyld: Symbol not found

Hi folks,

I've successfully installed UE4 onto my Macbook Pro with OS X 10.8.4 and Xcode 5.1. I'm able to load the Tappy Chicken demo from the markeplace and run it in the Mobile Preview. My goal now is to package a build that I can run via Xcode onto my device. When I go to File > Package Project > iOS, I get the following errors:

 MainFrameActions: Packaging (iOS): Running AutomationTool...
 MainFrameActions: Packaging (iOS): /Users/Shared/UnrealEngine/4.0/Engine /Users/Shared/UnrealEngine/4.0
 MainFrameActions: Packaging (iOS): Setup bundled mono
 MainFrameActions: Packaging (iOS): Mono Setup completed
 MainFrameActions: Packaging (iOS): Checking for -NoCompile
 MainFrameActions: Packaging (iOS): /Users/Shared/UnrealEngine/4.0/Engine/Binaries/DotNET /Users/Shared/UnrealEngine/4.0/Engine /Users/Shared/UnrealEngine/4.0
 MainFrameActions: Packaging (iOS): Start UAT: mono AutomationTool.exe BuildCookRun -rocket -nocompile -installed -nop4 -project=/Users/kevin/Documents/Unreal Projects/TappyChicken/TappyChicken.uproject -cook -allmaps -stage -archive -archivedirectory=/Users/kevin/tmp/UE4 Outputs -package -IOS -clientconfig=Development -ue4exe=UE4Editor -clean -pak
 MainFrameActions: Packaging (iOS): dyld: _dyld_bind_fully_image_containing_address() error
 MainFrameActions: Packaging (iOS): dyld: Symbol not found: ___strlcpy_chk
 MainFrameActions: Packaging (iOS):   Referenced from: /Users/Shared/UnrealEngine/4.0/Engine/Binaries/ThirdParty/Mono/Mac/bin/mono
 MainFrameActions: Packaging (iOS):   Expected in: /usr/lib/libSystem.B.dylib
 MainFrameActions: Packaging (iOS):  in /Users/Share
 MainFrameActions: Packaging (iOS): d/UnrealEngine/4.0/Engine/Binaries/ThirdParty/Mono/Mac/bin/mono
 MainFrameActions: Packaging (iOS): /Users/Shared/UnrealEngine/4.0/Engine/Build/BatchFiles/RunUAT.command: line 86: 10649 Trace/BPT trap: 5       env uebp_LogFolder="$LogDir" mono AutomationTool.exe "$@" $UATNoCompileArg
 MainFrameActions: Packaging (iOS): cp: 
 MainFrameActions: Packaging (iOS): log*.txt: No such file or directory
 MainFrameActions: Packaging (iOS): RunUAT ERROR: AutomationTool was unable to run successfully.

I've already installed Xcode Command Line Tools as this answer on StackOverflow suggested: http://stackoverflow.com/questions/20929689/git-clone-command-not-working-in-mac-terminal

Do you guys have any suggestions on how to proceed?

Thanks, Kevin

Product Version: Not Selected
Tags:
more ▼

asked Mar 26 '14 at 08:43 AM in Packaging & Deployment

avatar image

kevlar
1 2 3 4

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

1 answer: sort voted first

The issue was that I on OS X 10.8.4. Upgrading to 10.9.2 fixed the issue.

more ▼

answered Mar 26 '14 at 08:18 PM

avatar image

kevlar
1 2 3 4

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question