x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Character loses reference to animation blueprint and child acter on editor restart, replaced with PLACEHOLDER_

Sometime after upgrading to 4.7 (I didn't happen initially), when the editor is restarted, the animation blueprint on my character is replaced with PLACEHOLDER_(anim blueprint name in caps) as well as a child actor is replaced with PLACEHOLDER_(child actor name in caps). The project was started in 4.6. When I replace them with what they should be everything works fine. Then I'll save and restart the editor, and the references are broken again.

This is happening in 4.7.3. I've seen there is a circular dependency bug that can cause something like this to happen, but I don't think that is occurring in this case, as the child actor isn't being cast to and neither is the animation blueprint.

Product Version: Not Selected
Tags:
more ▼

asked Mar 18 '15 at 09:09 PM in Bug Reports

avatar image

3DMoss
132 10 18 230

avatar image Ben Halliday STAFF Mar 18 '15 at 11:41 PM

Hi 3DMoss,

I believe this has been fixed in our main internal branch already, but I'm getting confirmation now. I'll let you know as soon as I know for sure.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hi 3DMoss,

We believe this has been fixed internally, and the fix should be included in the 4.8 release. The only way for us to be sure would be to test in Master. If you try this in the Master branch from GitHub and the issue is not resolved, please let us know. Otherwise, if you can get us a copy of the project with this bug, we can test it for you here.

You should be able to work around the issue in 4.7 by setting bDeferDependencyLoads=false in your BaseEngine.ini, but that could cause problems if you have some bad cyclic dependencies.

Hope that helps!

more ▼

answered Mar 19 '15 at 04:57 PM

avatar image 3DMoss Mar 19 '15 at 05:06 PM

Awesome, I'll check out the master branch and see.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question