x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Undefined symbols for architecture armv7 preventing packing

Hey there, I've been having some intense build issues while trying to package my game for the ipad. I've been trying to find a solution to this "Undefined symbols for architecture armv7" error that occurs on my last compilation step while packaging for the iOS. I've attached a log of the error. Any ideas how I may be able to go about fixing this?link text

Product Version: Not Selected
Tags:
logissues.txt (287.8 kB)
more ▼

asked Apr 15 '15 at 01:53 AM in Packaging & Deployment

avatar image

Samlsewall
172 5 9 10

avatar image wittlief ♦♦ STAFF Apr 15 '15 at 10:07 PM

Hi SamIsewall,

Have you successfully packaged for iOS in the past? The

ERROR: Command failed (Result:2)

I'm seeing in the logs can indicate an incorrect SDK setup. If this is the first time you've tried to package, can you try packaging the Tappy Chicken project and see if it also fails. If that also fails, can you attach the output logs for Tappy to this thread?

Thanks!

avatar image Samlsewall Apr 15 '15 at 10:14 PM

Yep, I have been able to package in the past. I actually successfully deployed the fps demo to my ipad yesterday. I'm onto a new issue now.

It is now packaging and launching but stalling on the splash screen if I use the packaged version, it says "Failed to open descriptor file '.../.../../StableTytoDome.uproject' For troubleshooting, please go to ...."

if I run the launched version I get the following error issues

followed by the game only loading half of our assets, as well as missing a ton of our UI.

logissues.txt (6.5 kB)
avatar image wittlief ♦♦ STAFF Apr 16 '15 at 03:41 PM

Hey, sorry you're seeing a new issue. Do you mind attaching the entire failed build output log?

Also, do try the packaging Tappy Chicken idea and see if that gets a similar failure, and add those logs regardless of whether it fails or succeeds. Thanks!

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

2 answers: sort voted first

Hey there! After working on it for a bit longer I found out that it was due to an issue with the added files I was referencing in the packaging process. I deleted the folder I had checked for "Additional Non-Asset Directories to Copy" and instead chose my JSON files through the "Additional Non-Asset Directories to Package" and it worked! :D

There really should be some kind of documentation on how to include JSON files properly! But beyond that I'm good now!

more ▼

answered Apr 16 '15 at 03:54 PM

avatar image

Samlsewall
172 5 9 10

avatar image wittlief ♦♦ STAFF Apr 16 '15 at 04:03 PM

Excellent! I did find this thread from another AnswerHub user that was also seeing the 'undefined symbols' error (a bit late, sorry :) ). It's not official documentation, but if you have the time feel free to add your new knowledge to the user-submitted Community Wiki.

Thanks very much!

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

Never mind about this. I found out that some code that we had written in our target.cs had been suppressing warnings found elsewhere in our code.

more ▼

answered Apr 15 '15 at 09:51 PM

avatar image

Samlsewall
172 5 9 10

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question