x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Office Holiday

Epic Games' offices will be on holiday from June 22nd to July 7th. During this period support will be limited. Our offices will reopen on Monday, July 8th. 

[Closed] Connect to dedicated server : Connection timedout

Hello, I have a Server.exe created according to this tutorial : https://wiki.unrealengine.com/Dedicated_Server_Guide_%28Windows_%26_Linux%29 running on a AWS free windows server 2012 R2.

When trying to connect to it from my PC using the console command open 52.4.98.174, after 20-30 seconds, the client's map reload and I get a timedout error in the log. Nothing in the server.exe log appears when I try to connect to it.

When testing locally, everything works like a charm.

I use Development and win64 to package.

I attached the Server and client logs. I use port 135 to connect as we had difficulties opening port 7777. Portcheckers online does show 135 as open.

I'm really stuck with this and any help would be greatly appreciated.

Thank you

link text

txt

Product Version: Not Selected
Tags:
logserver.txt (13.4 kB)
logclient.txt (24.9 kB)
more ▼

asked May 08 '15 at 07:02 PM in Packaging & Deployment

avatar image

Funnyshelob
1 1 1 2

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

The question has been closed Jul 01 '16 at 08:39 PM by Samantha Sutton for the following reason:

Issue is now outdated. If you are still experiencing this issue, please make a new post for assistance. Thanks!


1 answer: sort voted first

Hey Funnyshelob,

Thank you for taking the time to report this issue, and we appreciate your patience while awaiting a response. In order to assist you in an effective manner, we would like to see if you are still experiencing the issue you are reporting in engine version 4.9.2?

If so, would you mind providing some simple steps, screenshots, or any other relevant pieces of information to help us reproduce the issue on our end?

Please do not hesitate to ask questions or post any new comments in regards to the issue.

Thank you,

Andrew Hurley

more ▼

answered Oct 11 '15 at 07:19 PM

avatar image DougQB Nov 08 '15 at 07:08 AM

It took a lot of time and effort, but I reached the same point. I am using UE4 4.9.2 and AWS to run a dedicated server on an EC2 micro instance. It appears to be running, but I have yet to successfully connect with the client. See attached screen captures. Any insight or suggestions would be welcome.

Thanks, Douglas link text

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question