x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

4.8 Set World Location at Spine Point does not work in Construction

  1. Set World Location at Spine Point does not work in Construction, When adjusting the points in begin play it works but changing the points in construction the splines do not move.

alt text

Product Version: Not Selected
Tags:
1.png (434.5 kB)
more ▼

asked May 11 '15 at 03:13 AM in Bug Reports

avatar image

Shoiko
638 57 55 68

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

2 answers: sort voted first

I had the same problem and I just checked this in 4.9 It works now! Great work guys ;)

more ▼

answered Aug 20 '15 at 10:38 AM

avatar image

Beervangeer
81 1 5 10

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

Hi Shoiko,

I just tested this in 4.8 but I couldn't get your results. Could you try the setup below and see if it works for you or not?

alt text

If you are still getting this issue in your project, could you make a small test project with the issue and post it here? It could be a combination of different nodes.

Cheers,

TJ

more ▼

answered May 11 '15 at 02:34 PM

avatar image

TJ V ♦♦ STAFF
41.1k 1009 183 493

avatar image Shoiko May 11 '15 at 06:01 PM

Controlled enviorment:

https://mega.co.nz/#!VkwghTZZ!9tenJPM1lvKBU8alLF4C4YLOginyFKWEcBqtRQPD_Us

Somewhere when creating the initial logic in the L and R splines did move but once I was complete moving the central Spline does not affect the alignments of the child splines L and R. When Simulating the project calling the same function called in the construction does give the desired results.

avatar image TJ V ♦♦ STAFF May 12 '15 at 03:28 PM

I believe what you are seeing is being caused by an issue that our developers are currently investigating.

  • JIRA UE-14148: Spline points altered in the construction script cannot be referenced in the event graph and are not reflected in the editor

The current workaround would be to set the splines up in the Event Graph and have them update on tick or a timer.

I updated the JIRA with your report as well.

Cheers,

TJ

avatar image Beervangeer Aug 20 '15 at 09:51 AM

I have exactly the same problem. How can you use this workaround trick with the event graph in the construction script? @ TJ

Is there already some news on how to change splines in construction script?

avatar image Shoiko May 12 '15 at 05:11 PM

Sir can you send a not to the developers that in the case of updating the spline. A spline created fully dynamically has this issue as well as one that is added to the component manually in the editor. But the one created dynamically if fully destroyed and recreated with new plot points update as desired. Have a wonderful day!

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question