x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Error - '[10976] UE4Client.exe' has exited with code 1 (0x1)

I'm getting an error saying that the system cant find UE4Client.uproject and its saying that "The program '[10976] UE4Client.exe' has exited with code 1 (0x1)." also its missing a bunch of .pbd files?

Product Version: Not Selected
Tags:
more ▼

asked Apr 01 '14 at 10:31 PM in Installation & Setup

avatar image

pritster5
21 1 3 3

avatar image Stephen Ellis ♦♦ STAFF Apr 02 '14 at 12:56 PM

Hi pritster5

Can you please provide us with additional information, including your operating system, how you are trying to access the editor (via Launcher or compiled source code), and the exact steps you take and at which point the error occurs.

For the best possible support, please view **This Post** and provide us with the requested information.

Thanks

avatar image pritster5 Apr 02 '14 at 01:07 PM

Um I'm running windows 8.1 64-bit and I started the editor via compiled source code within visual studio 2013 using the debug button (F5) and i also tried running the .exe that got created after compiling straight from the bin folder

avatar image pritster5 Apr 02 '14 at 01:10 PM

I also have an Nvidia Geforce Gtx 780ti and a i7-3770K in-case you need it

avatar image Stephen Ellis ♦♦ STAFF Apr 18 '14 at 11:54 AM

Hi pritster5

I am sorry for the delay in follow-up on this issue, unfortunately we lost track of the post. Can you please let us know if you are still experiencing this issue? If so, we will work with you as quickly as possible to address it.

Thanks

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Actually, I managed to fix that problem but now i can successfully launch the editor and use any blueprint based project and the editor works fine but if I try to run andy C++ based templates, the UE4 Editor closes and VS 2013 opens up with a projects (sls.) file

more ▼

answered Apr 21 '14 at 12:18 AM

avatar image

pritster5
21 1 3 3

avatar image Stephen Ellis ♦♦ STAFF Apr 21 '14 at 12:04 PM

This is the intended behavior :)

When you create a C++ project, you must Build the solution in Development Editor - Win64 configuration in Visual Studio before you can attempt to run it. If your solution compiles successfully, then you can launch the project in the Editor.

I suggest reading through some of our **Documentation**.

Cheers!

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question