x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

[BUG] UMG compile bug

I have customized an UMG by adding an image to it , and i get the image in level blueprint , everythin is fine. But everytime i restart the editor, the image in level blueprint is marked as error until i compile the UMG again. My engine version is 4.8.0 preview 2. It's OK in 4.7.0.

Product Version: UE 4.8 Preview
Tags:
more ▼

asked May 22 '15 at 02:02 AM in Bug Reports

avatar image

raydEx
21 1 2 5

avatar image Rudy Q ♦♦ STAFF May 26 '15 at 03:00 PM

Hello raydEx,

I have a few questions for you that will help narrow down what issue it is that you are experiencing.

Quick questions:

  1. Does this still occur in the 4.8 preview 3?

  2. Can you reproduce this in a clean project?

  3. If so, could you provide a detailed list of steps to reproduce this issue on our end?

  4. Was this project upgraded to 4.8 from an older version of the engine?

  5. Could you provide screen shots of any blueprints that are involved with this issue?

  6. Could you provide the error that you are receiving?

avatar image raydEx May 28 '15 at 10:14 AM
  1. I haven't got a preview 3 yet.

  2. Yes, it can be reproduce in a new project.

  3. Detail list below

  4. It's a clean version download from GitHub.

  5. See attached Image

  6. See attached Image

  • Step 1: Create a New Widget BluePrint, named TestUMG

  • Step 2: Drag a Image to the viewport, named TestImage

  • Step 3 : Call CreateWidget Function in Level BluePrint, specify the class to TestUMG

  • Step 4: Call Get TestImage, get nothing wrong.

  • Step 5: Save & Restart, TestImage In Level BluePrint marked as error. alt text

bug.png (134.8 kB)
(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hello raydEx,

After taking a look at the screen shot provided I was able to do some digging and I found that this issue (UE-15155) has already been reported and that it has been fixed internally. This solution will be available in a later release of the engine. Thank you for your time and information.

Make it a great day

more ▼

answered May 28 '15 at 03:27 PM

avatar image

Rudy Q ♦♦ STAFF
47.4k 545 132 524

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question