x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Grid in right side of viewport missing

The grid in the right side/view of the viewport is missing.

Product Version: UE 4.8 Preview
Tags:
more ▼

asked May 22 '15 at 05:50 PM in Bug Reports

avatar image

Hevedy
646 64 78 119

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

0 answers: sort voted first

Hi!

Check Grid visibility in viewport.

alt text

grid.png (133.9 kB)
more ▼

answered May 25 '15 at 07:20 AM

avatar image

svv3dUDN
8.4k 254 42 399

avatar image Hevedy May 25 '15 at 08:52 AM

Is checked and the problem is in the same viewport at change between views, but today looks like its fixed no idea why.

avatar image L-Alyus672 Feb 03 '16 at 12:06 PM

This is not resolved as setting the grid option is not the issue, the grid in the right side disappears randomly and for no reason, and now it just won't show at all.

avatar image Shmurdik Mar 18 '19 at 12:24 AM

Also encountered an unexpected problem... UE v4.21.2

no grid only in the Right viewport

UPD: It's a bug or some kind of limit...

no grid only in the Right viewport _bug_or_limit_1 no grid only in the Right viewport _bug_or_limit_2

avatar image Devil-Anse May 31 '19 at 12:57 AM

Same problem here in version 4.22.2. My orthographic front and left views have no grid even with "show grid" selected. All others views are fine. Restarting the editor didn't help either.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question