x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Crash on launch

When launching my project gets to 83% and then crashes. This happened once before and I could never figure it out so I just threw away my project and started over. But this time I have substantial work that I've done and it's for my senior project due in 2 weeks so I can't throw it all away to restart. Help!

Product Version: UE 4.7
Tags:
more ▼

asked May 27 '15 at 02:53 AM in Bug Reports

avatar image

Ian Proulx
44 7 10 20

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

2 answers: sort voted first

Thats mean some of your project's object have broken code. Try to delete all files inside Binaries/Win64. Or, if you use C++ project, open your code, remove code added before crash appear and regenerate VS projects files (RMB on project)

more ▼

answered May 27 '15 at 03:32 AM

avatar image

Detech
446 13 7 27

avatar image Ian Proulx May 27 '15 at 05:08 AM

Thanks, Detech. Deleting the binaries/win64 files fixed the problem.

avatar image CiborgCG Jun 04 '17 at 11:19 AM

I can confirm this for other beginners like me coming to this post. In my C++ project I had some faulty code that crashed the editor. Removing the newly added code, deleting the Binaries/Win64 and then generating the VS project files solved the issue. Only regenerating the VS project files without deleting files in Binaries/Win64 didn't work. Another thing that did work was that I removed bad code and re-built the project from within Visual Studio.

Thanks Detech

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

Is this a trolling?

more ▼

answered Feb 16 '17 at 01:39 PM

avatar image

BálintYYY
26 4 5 9

avatar image Willard720 Mar 04 '17 at 01:55 AM

What? Are you kidding? Why would you think that?

avatar image Ian Proulx Mar 04 '17 at 02:28 AM

Why are people responding to this now? This was 2 years ago when I was first learning the engine...obviously I wasn't trolling and obviously I have fixed my problem at this point...

avatar image Avi Aggarwal Feb 05 '19 at 07:40 AM

Can you please tell me how you fixed the problem?

avatar image BálintYYY Mar 04 '17 at 10:36 PM

Sorry , it is my bad.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question