x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

[Linux]Editor Crashes When Opening a Project

I am using Arch Linux, and official nvidia drivers.

These are the outputs i get from the terminal while starting the editor, not important but wanted to share.

[2015.06.21-01.52.16:114][ 0]LogDirectoryWatcher:Error: inotify_add_watch cannot watch folder /home/ceset/EpicGames/UnrealEngine/Engine/Plugins/Experimental/CharacterAI/Content/ (errno = 2, No such file or directory)

[2015.06.21-01.52.37:720][ 0]LogJson:Error: Json Value of type 'Null' used as a 'String'.

My actual problem is this error Whenever i try to open or create a project i get the following

[2015.06.21-01.54.19:203][ 0]LogInit: Initializing SDL. [VGL] ERROR: Could not open display :8.

This is a problem with VirtualGL and arch wiki suggest using Primus if confronted such problem and i can't even run the engine with Primus or with IntelHD

When i try to run engine with intel graphics i get this error, it wasn't the case with 4.7. What might be the reason?

LogLinux:Error: appError called: Assertion failed: Assertion failed: [File:/home/ceset/EpicGames/UnrealEngine/Engine/Source/Runtime/OpenGLDrv/Private/Linux/OpenGLLinux.cpp] [Line: 801] Unable to dynamically load libGL: Failed loading libGL.so.1: dlopen: cannot load any more object with static TLS

When i try to run the editor using primus i get the following error.

[2015.06.21-01.49.36:648][ 0]LogInit: Initializing SDL. primus: fatal: failed to load any of the libraries: /usr/lib/nvidia/libGL.so.1:/usr/lib32/nvidia/libGL.so.1 dlopen: cannot load any more object with static TLS /usr/lib32/nvidia/libGL.so.1: wrong ELF class: ELFCLASS32

NOTE: I can run glxgears without any problem

Product Version: UE 4.8
Tags:
more ▼

asked Jun 20 '15 at 11:03 PM in Linux

avatar image

Corpse0327
171 21 16 27

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hitting static TLS slot limit is known problem: https://answers.unrealengine.com/questions/238341/sdlopengl-splash-screen.html

As for VirtualGL - no idea, sorry, never tried running this setup. I suggest that you try a sample application that just creates 3.2 OpenGL context through VirtualGL first.

more ▼

answered Jun 22 '15 at 03:42 PM

avatar image

RCL STAFF
2.2k 59 6 85

avatar image Corpse0327 Jun 29 '15 at 01:42 PM

Hi RCL

For VirtualGL problem i found this link https://github.com/Bumblebee-Project/Bumblebee/issues/42

The thing is they won't solve this problem but primusrun will(and probably they did already).

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question