x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Permission Problems with Remote Build Windows - Mac

Hello. I followed this guide from the forums to use the Remote Build Tool, so I can use my Mac on the network to build an UE4 project from Windows, for IOS.

There is a step in the package process that creates an error. Apparently it is creating a group of files in ~/UE4/Builds/(PC USER)/C/UE4/(PROJECT NAME)/Binaries/IOS/XcodeSupportFiles/ alt text

Here is the log: link text

I can get past this step by giving the permissions to the files after they are created and before they are copied. But I'd like to know why is this happening and how to fix it.

I get another error later but I'll make a new Question for that.

EDIT: Today I had this same problem with the permissions again with a project I copied when upgraded to 4.9preview4. I was able to remote build successfully after deleting everything in the project's dir except the .uproject file, and the folders content, source, and config.

Also I had other errors with remote building when the copied project's directory had a different name than the original. Original is called "ZombieCount", and the copied was called "ZombieCount 4.9". During the packaging process It was creating some files called "ZombieCount 4", and then it looked them up with the as "ZombieCount", so it couldn't find them.

Product Version: UE 4.8
Tags:
more ▼

asked Aug 14 '15 at 02:53 PM in Bug Reports

avatar image

Ghar
677 33 106 127

avatar image Samantha Sutton ♦♦ STAFF Aug 21 '15 at 02:20 PM

Hey Ghar,

Thank you for your patience. Are you positive that you've set up all of the provisions correctly for iOS development? Have you checked over this documentation thoroughly? Is this issue still occurring in 4.9.0 Preview 4, or have you not tried the preview yet?

Could you please provide your full logs, not just a screenshot so that we can look over that information further?

Looking forward to hearing back from you, thanks!

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

1 answer: sort voted first

Hey Ghar,

We have not heard back from you in a few days, so we are marking this post as Resolved for tracking purposes. If you are still experiencing the issue you reported, please respond to this message with additional information and we will offer further assistance.

Thank you!

more ▼

answered Aug 24 '15 at 07:43 PM

avatar image Ghar Aug 24 '15 at 07:44 PM

Lol I was writing a reply just now.

I linked the log in the question But I installed 4.9.0Preview 4 and I no longer have the permission problems, so I guess It all ok now :)

I have problems with the certificates now: question

avatar image Samantha Sutton ♦♦ STAFF Aug 25 '15 at 01:51 PM

Glad you've resolved both questions. Let us know if you have any others! :)

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question