x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Office Holiday

Epic Games' offices will be on holiday from June 22nd to July 7th. During this period support will be limited. Our offices will reopen on Monday, July 8th. 

Infiltrator Demo Blurry on Titan X

Hello, guys. I am having an i7 - 5960x CPU @ 3.00GHz 32GB RAM Titan X graph card Windows 7 sp1 All drivers up to date.. I have very disturbing texture blurs, even in my own projects, but now that i see it in the infiltrator demo too ( runs on 30 fps, only FPS drop is in the end when the rhasta guy fights the robot.. Drops down to 12 fps) Then even the unreal logo is blurry.. Just wow. Can you tell me please why this is happening? alt text

alt text

I look forward for a positive answer, i want to solve this so much! Best regards: Előd Somogyi

Product Version: UE 4.9
Tags:
more ▼

asked Sep 18 '15 at 09:14 AM in Rendering

avatar image

elodakielod
106 6 12 21

avatar image Omar Vector Oct 19 '15 at 01:52 AM

this is also happend to me, first time I loaded the project it eat up my memory just like that alt text

when I restarted the engine, the project only used 6G of my memory and still the texture blury

I don't know whats going on, but I think it's something related to Texture streaming

capture.png (1.1 MB)
(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

2 answers: sort voted first

Did you try restarting the project? That worked for me. I think it had something to do with it being the first time starting it up. Hope this helps! (This is my first time answering a question)

more ▼

answered Sep 19 '15 at 07:14 AM

avatar image

C3P0-FROG
1

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

Yes. Of course. I did all the basic troubleshooting. But thank you for your answer, its nice of you to starting answering questions and trying to help people, that is what makes this community so good :)

more ▼

answered Sep 19 '15 at 12:05 PM

avatar image

elodakielod
106 6 12 21

avatar image R2D2_FISH Sep 19 '15 at 08:19 PM

Sorry. The same problem happened to me, and restarting the editor fixed it. Have you checked RAM and GPU usage, seems strange that it is running so slow. My 770 runs it at 30-60 fps, with only a few slowdowns loading in new levels. Something seems wrong. Hopefully you find a fix for this soon! (By the way this is my other account)

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question