x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

[Closed] Can't Deploy on Android after 4.9.1 Update

Whenever I try to deploy on Android from the Editor I get the following message at the end:

 LogPlayLevel: debug:
 LogPlayLevel: BUILD SUCCESSFUL
 LogPlayLevel: Total time: 28 seconds
 LogPlayLevel: AndroidPlatform.GetAaptPath: Using this aapt: E:/NVPACK/android-sdk-windows\build-tools\android-5.1\aapt.exe
 LogPlayLevel: CommandUtils.Run: Run: E:\NVPACK\android-sdk-windows\platform-tools\adb.exe -s CB5A1XBKUL shell "echo $EXTERNAL_STORAGE"
 LogPlayLevel: CommandUtils.Run: Run: Took 0.0250054s to run adb.exe, ExitCode=0
 LogPlayLevel: CommandUtils.Run: Run: E:\NVPACK\android-sdk-windows\platform-tools\adb.exe -s CB5A1XBKUL shell pm list packages net.dynamicrealities.ftc
 LogPlayLevel: CommandUtils.Run: Run: Took 0.8522202s to run adb.exe, ExitCode=0
 LogPlayLevel: CommandUtils.Run: Run: E:\NVPACK\android-sdk-windows\platform-tools\adb.exe -s CB5A1XBKUL uninstall net.dynamicrealities.ftc
 LogPlayLevel: adb: Failure
 LogPlayLevel: adb:
 LogPlayLevel: CommandUtils.Run: Run: Took 0.7872031s to run adb.exe, ExitCode=0
 LogPlayLevel: CommandUtils.Run: Run: E:\NVPACK\android-sdk-windows\platform-tools\adb.exe -s CB5A1XBKUL install "E:\UE4 Projects\FlyingThunderChase 4.9\Binaries\Android\FlyingThunderChase-armv7-es2.apk"
 LogPlayLevel: adb:    pkg: /data/local/tmp/FlyingThunderChase-armv7-es2.apk
 LogPlayLevel: adb:
 LogPlayLevel: adb: Failure [INSTALL_FAILED_OLDER_SDK]
 LogPlayLevel: adb:
 LogPlayLevel: adb: 2561 KB/s (32173889 bytes in 12.265s)
 LogPlayLevel: CommandUtils.Run: Run: Took 40.48147s to run adb.exe, ExitCode=0
 LogPlayLevel: BuildCommand.Execute: ERROR: BUILD FAILED
 LogPlayLevel: Program.Main: ERROR: AutomationTool terminated with exception:
 LogPlayLevel: Program.Main: ERROR: Exception in Android.Automation: Installation of apk 'E:\UE4 Projects\FlyingThunderChase 4.9\Binaries\Android\FlyingThunderChase-armv7-es2.apk' failed: [INSTALL_FAILED_OLDER_SDK]
 LogPlayLevel: 2561 KB/s (32173889 bytes in 12.265s)
 LogPlayLevel: Stacktrace:    at AndroidPlatform.Deploy(ProjectParams Params, DeploymentContext SC)
 LogPlayLevel:    at Project.Deploy(ProjectParams Params)
 LogPlayLevel:    at BuildCookRun.DoBuildCookRun(ProjectParams Params)
 LogPlayLevel:    at BuildCommand.Execute()
 LogPlayLevel:    at AutomationTool.Automation.Execute(List`1 CommandsToExecute, CaselessDictionary`1 Commands)
 LogPlayLevel:    at AutomationTool.Automation.Process(String[] CommandLine)
 LogPlayLevel:    at AutomationTool.Program.MainProc(Object Param)
 LogPlayLevel:    at AutomationTool.InternalUtils.RunSingleInstance(Action`1 Main, Object Param)
 LogPlayLevel:    at AutomationTool.Program.Main()
 LogPlayLevel: ProcessManager.KillAll: Trying to kill 0 spawned processes.
 LogPlayLevel: Program.Main: AutomationTool exiting with ExitCode=Error_AppInstallFailed
 LogPlayLevel: Domain_ProcessExit
 LogPlayLevel: copying UAT log files...
 LogPlayLevel: RunUAT.bat ERROR: AutomationTool was unable to run successfully.
 LogPlayLevel: Completed Launch On Stage: Deploy Task, Time: 86.292742
 LogPlayLevel: BUILD FAILED
 PackagingResults:Error: Error Launch failed! Failed to Install app

And when I go to just package up the project so I could install manually, my phone can't parse the resulting APK. This has never happened before 4.9.1 so I suspect it's the update that changed something and either broke my build or I need to change something because of the update.

Android SDK Config

What am I missing?

Product Version: UE 4.9
Tags:
more ▼

asked Sep 24 '15 at 10:23 PM in Packaging & Deployment

avatar image

OmniOwl
219 19 27 35

avatar image artiedee Jan 31 '16 at 12:20 PM

Having the same issue.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

The question has been closed Jul 15 '16 at 08:03 PM by Samantha Sutton for the following reason:

Issue is now outdated. If you are still experiencing this issue, please make a new post for assistance. Thanks!


0 answers: sort voted first

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question