x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Light Building Is Getting Stuck

I've been working on a project for several months, and building lighting has never been an issue. I've always been using 4.8 for this, so there's no issues with transferring the project between versions. Basically, this morning I built lighting and it cleared without a problem in the world. I checked back into using it this afternoon, added some new assets, and rebuilt lighting. Now it's stuck perpetually at 99%. I have never seen this issue before, nor do I know what caused it. Most importantly, I checked up in Swarm, and Processing Mappings has a single bar constantly infinitely going, never stopping, and the Distributed Progress is perpetually at 99.98%. If there's a fast solution, I'd appreciate it.

Product Version: UE 4.8
Tags:
more ▼

asked Oct 06 '15 at 01:40 AM in Using UE4

avatar image

Divital
6 3 5 7

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

3 answers: sort voted first

Hello guys,

If you will notice Andrew on that post noted that this was added to a bug that is currently being investigated.

Logan

more ▼

answered Oct 08 '15 at 01:08 PM

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

Hi. I have exactly the same problem with 4.9. Sometimes it gets stuck at 90%, sometimes 92%.... after some time it decides to terminate the processing mappings bar and then it finishes. No idea where it comes from either.

more ▼

answered Oct 06 '15 at 04:51 PM

avatar image

Mateuet
6 1 2 1

avatar image Logan Bailey ♦♦ STAFF Oct 06 '15 at 05:56 PM

Hello Divital,

Thank you very much for reporting this issue.

From what you describe your LightMass is still running within your swarm agent while your build is stuck at different percentages.

This appears to be another issue that is currently a bug. I do want to get some more information from you to check some possibilities before adding this to a list of users that are currently experiencing this issue.

  1. Can you link me your DxDiag?

  2. Does this happen in another clean project?

  3. Does this happen in 4.9?

After I have this information I can narrow down what is causing this issue.

Logan

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

I had the same problem, and in this other thread a dev says it has been fixed and will be released soon. Meanwhile a user observed that removing the light mass volume fixed the issue; it fixed it for me too.

more ▼

answered Oct 08 '15 at 05:35 AM

avatar image

Julien Guertault
23 1 7 10

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question