x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Office Holiday

Epic Games' offices will be on holiday from June 22nd to July 7th. During this period support will be limited. Our offices will reopen on Monday, July 8th. 

Problem attaching component to static mesh socket

Hello People! I'm trying to attach my physical object to static mesh socket. But it attaching only in 0.0.0 coords of static mesh, not in the socket location. What I'm doing wrong? Please Help!

pictures:alt text

alt text

Product Version: UE 4.9
Tags:
0.jpg (137.1 kB)
1.jpg (185.1 kB)
more ▼

asked Oct 15 '15 at 07:49 AM in Blueprint Scripting

avatar image

YOYOMAN_MODDER
6 2 3

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

2 answers: sort voted first

Hello, Try this :) alt text

1.jpg (81.0 kB)
more ▼

answered Oct 15 '15 at 09:30 AM

avatar image

Loux xavier
112 21 21 25

avatar image YOYOMAN_MODDER Oct 16 '15 at 06:30 AM

Thanks for your answer. The problem not fixed. Code not working and still attachhing to 0.0.0 coords(. I think, my Blueprint logic for this panel totaly wrong.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

It's hard to tell from the screenshots, but I think it's mainly due to incorrect naming. Your socket is named "Socket", so you may try disconnecting the "Blue Node" name variable and type "Socket" manually.

more ▼

answered Oct 16 '15 at 08:09 AM

avatar image

alperenakyuz
2k 62 24 111

avatar image YOYOMAN_MODDER Oct 16 '15 at 09:48 AM

Hello! Thanks for reply. Socket name does not change this bug. This screenshot with old socket name (u can see time on my Win7 panel at left side)with any correct Socket name, this component still attaching to 0.0.0 coords.I dont have any idea.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question