x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Office Holiday

Epic Games' offices will be on holiday from June 22nd to July 7th. During this period support will be limited. Our offices will reopen on Monday, July 8th. 

Swarm Coordinator not Assigning Tasks

Hello,

So, I recently was tasked with setting up a render farm of sorts with Swarm Coordinator. After following a lovely tutorial that laid everything out nicely(https://iamsparky.wordpress.com/2010/08/24/tutorial-setting-up-swarm-for-multiple-machines/) the swarm coordinator was able to find the machines. alt text

I have added red boxes to cover the ip addresses but that shouldn't pose a problem to answer the forthcoming question. When I started to build the lighting only for a preview build from one of the remote computers, in this case X_Farm_001, my understanding was that swarm coordinator would populate with the machines that work together to render the light maps. As you can see from the attached file, however, no machines appeared after I started to build lighting only. Even when building everything, no machines appeared. To further assert that things seem to be connected correctly, I will also attach the log and the settings that I have applied to each individual computer(tripple checked by me and my coworkers to ensure that the values all match).alt textalt text

I was curious if there was something else I was doing wrong? I know that the swarm status won't show up on the other swarm agents that aren't the host but their logs should say that they are compiling or something. As you can see from the above image, it's only initialized and not actually produced anything.

Any advice would be lovely and if any additional information is needed I would be happy to try and find it for anyone who is willing to assist. Thank you so much for your time and I hope to hear back from someone soon. Take care.

Product Version: UE 4.9
Tags:
swarm.jpg (486.6 kB)
swarm2.jpg (264.4 kB)
swarm3.jpg (296.4 kB)
more ▼

asked Oct 28 '15 at 04:02 PM in Using UE4

avatar image

dfurlow
11 4 5 7

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

These are my settings , that work good for me. alt text

screenshot_1.png (29.3 kB)
more ▼

answered Sep 23 '16 at 01:22 PM

avatar image

dansuciu
1 1 4

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question