x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Compiling Unpin Structure Break

Some of my blueprints that i have "cast to" in and get an variable that is a structure get unpinned from the break so i get Blueprints errors and cant compile.

alt text

Error Log

Product Version: UE 4.9
Tags:
unpin strucutre.png (263.6 kB)
more ▼

asked Dec 14 '15 at 10:42 AM in Bug Reports

avatar image

Denaton
25 8 8 10

avatar image Rudy Q ♦♦ STAFF Dec 14 '15 at 06:56 PM

Hello Denaton,

I have a few questions for you that will help narrow down what issue it is that you are experiencing.

Quick questions:

  1. Can you reproduce this issue in a clean project?

  2. If so, could you provide a detailed set of steps to reproduce this issue on our end?

  3. Could you provide screen shots of any other blueprints that may be involved with this issue?

avatar image Denaton Dec 15 '15 at 11:52 PM

I don't know what i did but it stop happen suddenly, i have had this before and i would like to know why it happens so i can avoid it in future development. The screenshot is one of them, the item variable from the cast to is the one that get unplugged.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

1 answer: sort voted first

First off I would like to say that I am happy that your issue is no longer occurring. However, we will need a reproducible test case before we can address the issue. If you have any additional information that could lead to the reproduction of this issue please feel free to add this in a reply. Also if this issue returns and you have additional information on how to reproduce this issue in a clean project, please feel free to reopen this issue and I will be more than happy to assist you further.

Make it a great day

more ▼

answered Dec 16 '15 at 02:38 PM

avatar image

Rudy Q ♦♦ STAFF
47.5k 545 132 522

avatar image Denaton Dec 18 '15 at 08:34 AM

I think it has to do with something about changing the structure, i have a huge component on some actors, in that i have an structure variable with lots of variables in it, (Structures in structures in structures and so on), adding one more seems to cause this problem. I wish i had time to try this problem out in an empty project but i don't unless it can wait 2 months.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question