x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Why does starting a game from a main menu cause the levels not to load with the load stream level?

Hi, i recently implemented a simple main menu in which you can start the game. The main menu is placed on it's own map and the rest of the game is on another map which has multiple levels that loads and unloads with different trigger volumes and blueprint.

I'm currently using the "Open Level" node in blueprint to open the map which has all the levels but when doing so the level streaming stops working, i can play the map with all the levels in just fine on it's own, but if i start from the main menu the levels won't load with the load stream level. I put a print behind the first level load and it prints just fine but nothing loads. I can also put the levels so that they are always loaded and then they load in just fine.

I have all the load stream level in the persistent level's blueprint.

Has anyone had a similar problem or does anyone have any suggestions why my levels aren't loading?

Product Version: Not Selected
Tags:
more ▼

asked Apr 29 '14 at 08:04 AM in Blueprint Scripting

avatar image

Solicio
200 54 54 64

avatar image Solicio Apr 29 '14 at 10:07 AM

I just tested loading the map with all the levels in from that same level instead of the menu map to see if it was just using Open Level on the map or if it is the transition from the menu map into the map with the levels. From what i can see after loading the map from the same map, the level streaming seems to work just fine. So it seems that the problem is coming when you start the game from the main menu and loading the other map.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question