x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

[Closed] Invalid APK file Android

Hi everyone !

I can package my project on my computer but I have an error when I'm trying to put it on my Nvidia Shield. When I launch the command file which is supposed to install it on my tablet I have these messages : alt text

I have to say that deployment on tablet works like a charm and I can see my device when doing adb devices on a command prompt.

Thanks in advance if you can help me !

Product Version: UE 4.10
Tags:
capture.png (27.8 kB)
more ▼

asked Feb 11 '16 at 03:42 PM in Packaging & Deployment

avatar image

Denis
34 11 14 20

avatar image Steve Hardister ♦♦ STAFF Feb 11 '16 at 06:47 PM

Can you create a package for Android that works on your Nvidia Shield on your second computer?

Are you able to to create a successful package from one of our blank templates are your current machine as a test?

avatar image Denis Feb 12 '16 at 04:41 PM

Thanks for your answer Steve and Parvan !

No I'm not even able to build a blank template. I will try to reinstall the NVIDIA components? TADP etc?

avatar image Steve Hardister ♦♦ STAFF Feb 12 '16 at 04:49 PM

How about on your second computer?

avatar image Parvan Feb 11 '16 at 07:44 PM

I had a problem with my Tegra4 build in the past. It took me forever to figure out even though it was a simple problem. I ran out of space. (I kicked myself after I spent hours and it was that simple.) Do you have enough free space on your device?

Also, once I had to reinstall TADP, regenerate solution files, and recompile the engine to get it to work.

I haven't been following Android lately though. Is there ARMv8 support yet? If so, maybe try that? Just a shot in the dark.

Good Luck!

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

The question has been closed Aug 02 '16 at 02:47 PM by Samantha Sutton for the following reason:

Issue is now outdated. If you are still experiencing this issue, please make a new post for assistance. Thanks!


0 answers: sort voted first

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question