x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Office Holiday

Epic Games' offices will be on holiday from June 22nd to July 7th. During this period support will be limited. Our offices will reopen on Monday, July 8th. 

My Blueprint project will not package

I've been trying to compile my project however I keep getting an error. It is blueprint only and I am able to compile a separate blueprint project. I am trying to avoid having to use VS, however if that is the only fix I can create a C++ project and try the suggested methods for that. Thanks ahead of time :)!

link text

Product Version: Not Selected
Tags:
lsave.txt (34.1 kB)
more ▼

asked Apr 30 '14 at 07:42 PM in Packaging & Deployment

avatar image

DwunkyPengy
171 5 9 12

avatar image Shadowriver Apr 30 '14 at 07:57 PM

You got blueprint only project right now?

avatar image DwunkyPengy Apr 30 '14 at 08:04 PM

Ya it is Blueprint only atm.

avatar image Shadowriver Apr 30 '14 at 08:05 PM

So what is not compiling? Blueprint?

avatar image DwunkyPengy Apr 30 '14 at 08:08 PM

The full package

avatar image Shadowriver Apr 30 '14 at 08:11 PM

Oh so it's not packing :) One more thing, "I keep getting an error" does not tell too much, what error you getting?

avatar image DwunkyPengy Apr 30 '14 at 08:14 PM

RunUAT.bat ERROR: AutomationTool was unable to run successfully.

avatar image fighter5347 Apr 30 '14 at 08:20 PM

Have you started the UE4 with admin rights? -> it solved the problem for me ^^

avatar image DwunkyPengy Apr 30 '14 at 08:23 PM

Ya I tried that when I read it on another answer hub reply, thanks though!

avatar image Shadowriver Apr 30 '14 at 08:25 PM

Try to run that bat in /Engine/Build/BatchFiles and see what happens

avatar image DwunkyPengy May 09 '14 at 08:47 PM

i just migrated the build to a c++ build and it compiled without a problem....

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

The fix for this, in case anyone else is having the same problem, was that my project name was too long, I noticed that I was getting a character warning on version 4.3 so i migrated to a project with a much smaller name and it packages fine!

more ▼

answered Aug 28 '14 at 10:50 AM

avatar image

DwunkyPengy
171 5 9 12

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question