x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

[Bug] Strange percent (%)

When i using A%B in BP to get 200%100 or 100%100 or 200%200 - when A>B it returns me 0: ![alt text][1]

![alt text][2]

And when i getting % from when A

Product Version: UE 4.10
Tags:
100%200.png (42.7 kB)
200%100.png (41.4 kB)
answer.png (29.1 kB)
answer2.png (8.2 kB)
more ▼

asked Mar 11 '16 at 12:03 PM in Bug Reports

avatar image

Ignisor
93 3 7 18

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hi Ignisor,

It sounds like you are currently using the modulo node, which is not the same as a percentage. Modulo checks A to B, and if A > B it resets to 0, this is expected behavior. The modulo node is represented by a % symbol on the blueprint node.

more ▼

answered Mar 11 '16 at 03:43 PM

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question