x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Many input problems with 4.11 p7

Hi,

I don't know how to clearly describe the problem here, basically since 4.11 preview 7, all the inputs seem to be broken in my game, plus some weird behaviors.

I thought it might be clearer to record a video so here it is:

https://www.youtube.com/watch?v=9dmZxwcfPCk

There seem to be some accumulation of different problems here.

I was perfectly working in p6.

Please let me know if there is anything i can do to correct this or if there is any extra info you need.

Thanks

Cedric

Product Version: UE 4.11 Preview
Tags:
more ▼

asked Mar 11 '16 at 05:27 PM in Bug Reports

avatar image

uced
850 75 89 360

avatar image Sean L ♦♦ STAFF Mar 14 '16 at 03:48 PM

Hello uced,

Thank you for providing a video of your issue.

Do you have any way to reproduce this issue in a clean project, or could you please zip up your project and send me a PM with a link to where I can download it from Dropbox? I have attempted to reproduce the input issues that you are seeing, but I have not been seeing the same behavior, which leads me to believe there may be some slight differences in our setups.

Here is the link to my forum profile, where you can send me a PM: https://forums.unrealengine.com/member.php?160394-Sean-Flint

avatar image uced Mar 14 '16 at 05:03 PM

Hi Sean,

Trying to reproduce my pb in a custom simple project, i bumped into an inconsistency that might be related to my problem.

My problem is more general, but if this is not normal and you correct this, maybe it might bring my program in order.

I have a secret hope that something have been changed in the event management part of the engine code and that fixing it will fix all my problems at once^^

So the repro is very simple: just launch an out of the box 3rd person c++ project.

Then launch the game with one or more client.

you'll get the correct mouse behavior only on the last player entering the game.

Here is again a short video that shows this:

https://www.youtube.com/watch?v=asfq9mnQy04

I don't know wether or not this is intended. Depending on the answer, either you have some repro step for at least one part of my problem, or i'll have to investigate further to repro my whole problem.

Cheers

Cedric

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

1 answer: sort voted first

I have reproduced the issue you were having with the mouse cursor not disappearing on the server. When I tested it in our internal version, it seemed to be working as it did in 4.10.4, which was more of the expected behavior, so it seems like this issue has been resolved for a later version.

As far as the other issues you were having go, I couldn't reproduce those on my end. If you investigate your issue further and can determine the repro steps for the other issues, please do let me know.

more ▼

answered Mar 14 '16 at 05:18 PM

avatar image

Sean L ♦♦ STAFF
43.9k 485 150 439

avatar image uced Mar 14 '16 at 05:26 PM

Hey Sean,

Thanks, that's good to read.

Before spending annoying hours trying to reproduce problems that might have been already solved, i'm going to wait for preview 8.

Then, if the problems are still there, i'll come back here for further investigation.

Thanks and have a nice day.

Cedric

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question