x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Set Timer Looping Lag

Good time of day, there is a problem with "Set Timer by Function Name", when object is moving, visible freezes. When using "Delay" - they are not. Please tell where could be a problem - in the function, or I'm somesing do wrong. Below I give a demonstration video with a problems and image with "Blueprint" code.

Demonstration Video

alt text

alt text

Product Version: UE 4.11
Tags:
more ▼

asked Apr 11 '16 at 07:25 PM in Bug Reports

avatar image

Ganzimaro
6 1 3 4

avatar image Rudy Q ♦♦ STAFF Apr 12 '16 at 03:26 PM

Hello Ganzimaro,

I have a few questions for you that will help narrow down what issue it is that you are experiencing.

Quick questions:

  1. Could you try adjusting your values to try and smooth out the movement?

  2. Are you using a spring arm with the camera?

  3. If so, what settings are you using with the spring arm/camera?

  4. Does this happen in a clean project?

avatar image Ganzimaro Apr 12 '16 at 05:53 PM

Hello Rudy,

thanks for help

  1. change values not give results;

  2. yes;

  3. target arm length - 500, & "Do collision test" - uncheck, other with camera - default;

  4. yes.

I forgot to note that camera to be in another file separate from the actor, and follows him through the "Set Actor Location" (image below). If i disconnect the camera, there is no problem. I had to connect the camera in such way, because i need to requires smooth camera movement between actors. If there are other ways, I will be glad to study them. Actually, the problem I decided to use "Event Tick" on move element, may use it a little bit is not appropriate, but I'm still new in UE and lot of things I do not know. Blueprint Image

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hello Ganzimaro,

The reason I asked about the camera and the spring arm is due to a known issue (UE-24725) that causes the sort of shaking that is seen in the video provided. With the new information provided I believe this to be the same issue that you are having. I will provide updates with any pertinent information as it becomes available. Thank you for your time and information.

Make it a great day

more ▼

answered Apr 13 '16 at 08:36 PM

avatar image

Rudy Q ♦♦ STAFF
47.4k 545 132 524

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question