x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

RunUAT.bat ERROR: AutomationTool was unable to run successfully.

I know there are a lot of these around but I never actually found a solution after hours of searching.

Here's the log

Specs:

  • AMD FX-6300

  • MSI GTX 760 2GB

  • 16GB RAM

Anyways, I had this problem for a while in 4.8 but college upgraded to 4.10 so I decided to as well. The solution was enabling editor symbols for debugging. But after being able to launch for a few days, I get this error again. I believe this started again after I tried to package but couldn't. I've been working on this game for 6 months and need a solution quickly because I have to submit the game in 3 days. Any more info needed?

Product Version: UE 4.10
Tags:
log.txt (3.1 MB)
more ▼

asked Apr 23 '16 at 08:59 PM in Packaging & Deployment

avatar image

Krilium
67 7 12 11

avatar image Samantha Sutton ♦♦ STAFF May 02 '16 at 09:34 PM

HashtagPulse,

Could you try deleting your Intermediate, Config and Saved files from your project folder, and then try again? Remember that once your Config folder is saved, any modified configurations will need to be reset.

Thanks!

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hey HashtagPulse,

We have not heard back from you in a few days, so we are marking this post as Resolved for tracking purposes. If you are still experiencing the issue you reported, please respond to this message with additional information and we will offer further assistance.

Thank you!

more ▼

answered May 06 '16 at 09:35 PM

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question