x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

How exactly do I set up Swarm on a network?

I'm trying to make a small apartment for ArchViz. Just 5 rooms. While building lighting it's taking me 2 hours to reach 2.5% and it gets stuck there forever. Someone suggested network building using swarm coordinator. I simply can't find proper instructions for that. Here's what I've done till now:

  • Copied the entire DotNET folder from binaries to my second PC

  • Installed the pre requisites on PC#2.

  • Given a common agent group name on both PCs.

  • Allowed the other PC on this one in AllowedRemoteAgentNames

  • Started SwarmCoordinator.exe on PC#2 (Which does not have UE4 installed)

  • Set CoordinatorRemotingHost in swarmagent on both PCs.

  • AvoidLocalExecution and EnableStandaloneMode are False on both PCs

  • Successfully pinged the coordinator and agents on both PCs.

  • Tried to build lighting.. But it gave the job to the local swarm agent only! the other agent was idle throughout

  • I checked my network and tried again..same result

  • I changed group names, agent names and tried lots of settings.. still no difference.

  • I restarted all agents in the coordinator before every build.. the agent logs said restart for non-published agents ignored

  • Also when I ping the agents, the log says there's some IP problem every time

How do I fix this!? There isn't any proper documentation for swarm Please help!! :(

Product Version: UE 4.10
Tags:
more ▼

asked May 09 '16 at 04:23 AM in Using UE4

avatar image

pmathur
1 1 1 3

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hello pmathur,

I'm not familiar with using Swarm myself but maybe these two resources could help you.

The first is an answerhub where one of our developers answered a question about how to use swarm with quite a bit of detail: https://answers.unrealengine.com/questions/27550/swarm-what-is-it-and-how-to-use-it.html

The second is a troubleshooting guide set up by a co-worker on how to fix a lot of common problems with SwarmAgent:

https://wiki.unrealengine.com/Swarm_Agent_Troubleshooting

Hope this helps!

more ▼

answered May 13 '16 at 07:50 PM

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question