x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Output Log Freezes on "Asset" When Cooking/Packaging My Project

Hey everyone i'm having trouble packaging my game, the output log get stuck on "assets" not on one specifically, sometime it will give me a different result but end up getting stuck on another assets, i tried a couple things like :

  • Disabling Firewall

  • Removing the (Saved,Intermediate,Config)

  • Updating UN4 (4.11.)

  • Migrating to a blank project

But no luck,keep getting stuck on asset can someone help ? am i doing something wrong ? or forgetting something ? Thank.

Also is not crashing or anything i can cancel and keep working on the game it just get stuck.

link text

Product Version: UE 4.10
Tags:
log.txt (118.0 kB)
more ▼

asked May 23 '16 at 03:00 AM in Packaging & Deployment

avatar image

Juanjose09
111 9 15 23

avatar image Steve Hardister ♦♦ STAFF May 24 '16 at 08:54 PM

In your output log it appears you are using textures that are not supported on iOS:

 MainFrameActions: Packaging (iOS): UE4Editor-Cmd: [2016.05.23-02.30.22:927][  0]LogMaterial:Warning: Failed to compile Material /Engine/EditorMaterials/PreviewShadowIndicatorMaterial.PreviewShadowIndicatorMaterial for platform GLSL_ES2_IOS, Default Material will be used in game.
 MainFrameActions: Packaging (iOS): UE4Editor-Cmd: [2016.05.23-02.30.22:931][  0]LogMaterial:Warning:  (Node TextureSample) Node not supported in feature level ES2
 MainFrameActions: Packaging (iOS): UE4Editor-Cmd: [2016.05.23-02.30.22:950][  0]LogMaterial:Warning: Failed to compile Material /Engine/EditorMaterials/PreviewShadowIndicatorMaterial.PreviewShadowIndicatorMaterial for platform SF_METAL, Default Material will be used in game.
 MainFrameActions: Packaging (iOS): UE4Editor-Cmd: [2016.05.23-02.30.22:954][  0]LogMaterial:Warning:  (Node TextureSample) Node not supported in feature level ES3_1

In turn, it appears your packaging is getting stuck on different assets that use these textures. Please manually delete these textures and replace any reference to them in your game.

Let me know if this resolves your issue. If not, post the new output logs.

Thanks,

Steve H.

avatar image Juanjose09 May 25 '16 at 02:45 AM

Hey Steve thank for the reply

Here's an update, i manage to package the game HOWEVER! here the strange thing in the content browser the starter package appear after i deleted a long time ago, so i delete again also in toolbar i launch it for my device and it started compiling my project but it fail at the end this was the error :

PackagingResults:Error: Error Deployment failed! Unknown Error " LogXAudio2:Warning: Failed to create audio buffer for 'SoundWave /Engine/EditorSounds/Notifications/CompileFailed.CompileFailed'

I deleted the file "CompileFailed.CompileFailed" restart the program, and works BUT just one time, when i tried it again this time the file keep creating it self, i deleted the Saved and Intermediate files but keep happening what it look like if i make a change i need to launch it so it can compiled so i can package the game but i can't get around this problem again any idea what causing this ?

If i delete the "CompileFailed.CompileFailed" without restarting unreal this is the only error it will gave me:

PackagingResults:Error: Error Deployment failed! Unknown Error

avatar image Steve Hardister ♦♦ STAFF May 25 '16 at 02:34 PM

Try deleting the starter package in the Content Browser again, then in the Contents folder select, "Fix Up Redirectors in Folder." -Let me know if this resolves the issue. If not, please post the entire package log in a text document and post.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hey Steve

Sorry for the late reply i manage to fix it, all i did was delete the ''CompileFailed.CompileFailed'' without restarting unreal and turn of the Wifi on my phone and it work. Also i encounter another problem with the texture but you provided me with the solution in the comment above thank for the help.

more ▼

answered May 28 '16 at 08:59 AM

avatar image

Juanjose09
111 9 15 23

avatar image Steve Hardister ♦♦ STAFF May 31 '16 at 08:52 PM

Earlier linked bug is not related to this issue.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question