x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Reimport LODs create duplicate elements

I have used LODs in my static mesh.When I am re-importing any LOD,it is creating duplicate elements.The only workaround is to import the base mesh from scratch with a new name, setup LODs from scratch and delete the bad mesh and make it point to the new one.I have also tried 3ds max and blender to make LODs with import fbx file.

Product Version: UE 4.12
Tags:
more ▼

asked Jul 03 '16 at 05:24 AM in Bug Reports

avatar image

manuaganu
231 10 21 26

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hi manuaganu,

This was originally reported with UE-1394 and has recently been fixed. This fix will be in 4.13 once that officially releases in the near future.

Thank you!

Tim

more ▼

answered Jul 05 '16 at 02:25 PM

avatar image

Tim Hobson ♦♦ STAFF
48.8k 888 103 879

avatar image Electronik Eel Oct 20 '16 at 08:24 PM

Still seeing this in 4.13.1. Details (in case different - not a reimport but an initial import): Import FBX from 3DS Max. Item is a modeled (not cloth) item of clothing with 3 LODs, each with a single UV channel/texture, skeleton same a character already loaded (no LODs at present). LOD0 has one material element, but LOD 1 and 2 both have 2. Isolate on second shows no visible mesh. Placing a texture in 1st element of LOD1/2 sometimes also populated second element, sometimes doesn't. If click delete under second element, also clears first element. Did the fix above cause a knock on issue here?

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question