x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Office Holiday

Epic Games' offices will be on holiday from June 22nd to July 7th. During this period support will be limited. Our offices will reopen on Monday, July 8th. 

4.10.4 DLC materials in a mess

Hi everyone, Our project has been meet this issus many days, can't fix it, I think it's totally a BUG.

We have two projects TestDLC and AssetsLibrary that we want to make a DLC pak file(Maps, Materials, Blueprints) from AssetsLibrary. and then TestDLC will mount that pak file when needed. After that we call function OpenLevel to open a map in pak file and issus appear, materials or textures in a mess.

All materials textures are certain fine

On camera close to a mesh that it's material will deranged. texture looks like reference to a wrong texture asset.

Product Version: UE 4.10
Tags:
more ▼

asked Jul 14 '16 at 06:55 AM in Bug Reports

avatar image

jason.lee
6 1 3 3

avatar image Doug E ♦♦ STAFF Jul 14 '16 at 06:19 PM

Hey Jason,

I just want to make sure I understand what you're attempting to do. Inside the AssetLibrary project you have a number of assets as well as a level that shows the assets in the level. First you create a pak file from AssetLibrary that includes the assets as well as the level. You then unload the pak file in the TestDLC project and open the level that was unloaded, and that you're seeing errors in the assets in this level after opening, correct? If you open this level in the editor rather than during play do you still see these visual errors in the viewport? Are there any errors if you have the level open in the editor and press play (rather than traveling to the level)?

avatar image jason.lee Jul 15 '16 at 01:49 AM

Hi Doug Wilson.

Thanks for reply!, You are fully understand what wo doing, ok. i will answer you're question first, whether viewport or play(PIE) in AssetsLibrary that it's all good, but not working on TestDLC.

I'am into a new progress that what i found is materials ok(without textures, just color), but textures in a mess, i'm going to post two pictures show the issus alt text alt text

bbbbbb.jpg (265.7 kB)
zxczxc.jpg (1.2 MB)
avatar image AndrewHurley Jul 20 '16 at 05:36 PM

Hello Jason.Lee,

We appreciate your patience in waiting for a response. So in order to determine if this is a bug or not, we need some steps to reproduce the issue in a blank project. The DLC and PAK file process is still somewhat new to me, so I will read up on the nuances to see if there is anything obvious we could be overlooking.

Let me know if you have further questions or need additional assistance.

Cheers,

Andrew Hurley

avatar image jason.lee Jul 21 '16 at 01:12 AM

Thanks for follow. I have fixed that issus many days ago, i still believe it's a bug! now we know how to avoid it. I would like tell these steps in privately. Maybe you can leave you email here.

avatar image Verilog Aug 19 '16 at 01:33 AM

Hi jason,i'm having a same problem with it.Could you please send me a solution. My email wanganshuai@163.com.Here is my problem link text

avatar image AndrewHurley Sep 01 '16 at 02:59 PM

Hey Jason,

Would you mind sending me a private message via the forums @AndrewHurley so I can follow your steps in order to narrow down the cause of the issue.

We have another user in the below link that is experiencing a similar issue whom you might also be able to help.

https://answers.unrealengine.com/questions/450135/mounted-pak-texture-problem.html

Thank you,

Andrew Hurley

avatar image jason.lee Sep 02 '16 at 01:38 AM

Ok , reply if u got message

avatar image AndrewHurley Sep 02 '16 at 02:49 PM

I did get your message and from what I am gathering from your message you simply disabled 'Texture Streaming'?

Cheers,

Andrew Hurley

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

For tracking purposes and for others who are experiencing a similar issue, we would at least like a little bit of clarity on how you resolved your issue. If you are worried about privacy, you can leave out any incriminating information so that just the bare answer remains.

If you are still worried, you can send me your response via a private message in the Forums and I can pick parts of your answer that would help others.

Thanks,

Andrew Hurley

more ▼

answered Jul 21 '16 at 01:44 PM

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question