x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Office Holiday

Epic Games' offices will be on holiday from June 22nd to July 7th. During this period support will be limited. Our offices will reopen on Monday, July 8th. 

Loading my level doesnt working after packaging

Hello,

When i Press play in editor or Launch the project everthing works just fine.

But when i package the project i cant load my first map.

My Menu appears and when i click on start button my map wont load...

Any ideas??

Product Version: UE 4.12
Tags:
more ▼

asked Jul 28 '16 at 03:27 PM in Packaging & Deployment

avatar image

SashaDeLaNoise
1 1 2 4

avatar image Sean L ♦♦ STAFF Jul 28 '16 at 05:40 PM

Hello,

Could you provide a screenshot of the blueprint that you are using to open your level?

avatar image SashaDeLaNoise Jul 28 '16 at 05:53 PM

I realy question what could be the problem because everything works perfectly, i can run in editor ,i can launch it, and it works in standalone too.

Just not working after packaging

Heres the blueprint

http://www.directupload.net/file/d/4430/xczgodj5_jpg.htm

avatar image Sean L ♦♦ STAFF Jul 28 '16 at 06:14 PM

Is your main menu in it's own level, or are you creating it in another level? I've seen an issue like this in the past where the user was creating a widget every time they opened the level, which would cause the main menu to appear over the level they were trying to load.

Could you provide a screenshot of your blueprint where you are adding your widget to the screen?

avatar image SashaDeLaNoise Jul 28 '16 at 06:29 PM

Thanks for respons btw :)

Yes i made one extra level fo the Menu,

Menu Widget : http://www.directupload.net/file/d/4430/rdvimf7l_jpg.htm

Level Blueprint : http://www.directupload.net/file/d/4430/sniiqg88_jpg.htm

Hope u can help me :)

avatar image Sean L ♦♦ STAFF Jul 28 '16 at 06:48 PM

It looks like you're creating the widget inside of the level blueprint for your main menu level, as well as in the MenuHudWidget BP. Try removing the logic from the MenuHudWidget BP, and only create it in the Level Blueprint. Let me know if that makes a difference. If this does not make a difference, please zip up the project, upload it to dropbox, and provide a link to download it. You can PM me the link through the forums if you're concerned about privacy: https://forums.unrealengine.com/member.php?160394-Sean-Flint

avatar image SashaDeLaNoise Jul 28 '16 at 09:25 PM

Thanks, u got a Message

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hello,

I've resolved the issue in your project. You'll need to manually go into Edit->Project Settings->Packaging and add the maps to the List of maps to include in a packaged build section (you'll need to expand the dropdown under the Packaging setting to see this option) that you'd like to use.

I added NURHIERWEITER and NURHIERWEITER2 and the menu worked as expected after packaging it out again.

Have a great day

more ▼

answered Jul 29 '16 at 02:22 PM

avatar image

Sean L ♦♦ STAFF
43.6k 485 152 442

avatar image SashaDeLaNoise Jul 29 '16 at 02:46 PM

omg thaaaaank you very much!!

avatar image MasterNinja Oct 25 '17 at 05:46 PM

THANK YOU SO MUCH! YOU ARE MY GOD :D

avatar image mehack May 24 '19 at 04:25 AM

and what can I do if my map is selected and still does not load? Like the creator of this question, in the editor I can play on the map without problems

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question