x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Bug in render output from seqeuncer

Imported camera animation as fbx into matinee, convert matinee into level sequence, add camera cut track, add camera created when importing fbx to camera cut track, if you select the camera it shows correctly in viewport preview, but when you try to render out an avi the zoom is completely different, changing camera settings does nothing to change this, if anyone has a fix i am literally begging you on bended knee to tell me what it is, i have an almost impossible deadline already and this has wasted days already.

alt text

Product Version: UE 4.12
Tags:
capture.png (1.2 MB)
capture1.png (2.3 MB)
more ▼

asked Aug 26 '16 at 10:08 PM in Bug Reports

avatar image

forferdeilig
26 2 5

avatar image Matt.Williams Aug 29 '16 at 08:28 PM

Hi forferdeilig,

I'm having trouble reproducing this. It seems like it might be an aspect ratio or FOV issue. Could you send me a sample project and possibly the FBX? If you'd rather it remain private, you can PM me a download link on the forums.

-Matt W.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hi, thanks for looking into it, in the end i just built a new project and it worked fine, I just checked the original now, but now it is working properly....if it happens again i will upload it straight away. when it was broken it seemed like the settings for the viewport were being used as the settings for the camera.

more ▼

answered Aug 30 '16 at 01:16 PM

avatar image

forferdeilig
26 2 5

avatar image Matt.Williams Aug 30 '16 at 05:40 PM

I'm marking this as resolved until there are any further developments. I'm glad it's working for you though.

Let me know if it happens again.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question