x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

AnswerHub Maintenance

Background maintenance is scheduled to occur between 9 - 11am EDT on Tuesday, May 21. Site operation may be slower than normal during this time and a brief interruption in operation may be observed

Packaging Error for iOS

Hello, I searched for this particular issue throughout the answer hub, but was unable to find a solution. This is my first time trying to deploy a VR environment to my iPhone 6s. The project is just the FPS template as of now, and all I am trying to do is make sure everything is set up so I can launch it on my iPhone to test. However I keep getting an error when attempting this (see attached file).

I did have issue when installing Xcode. I downloaded Xcode 8-beta, which came in name "Xcode8-beta.app" but I was not able to get the launch process started. I then moved to the applications folder (it was not initially there) and then renamed the file Xcode.app. Now it begins compiling shaders and moving along, but fails at the same point each time. I am not sure if this has anything to do with the failure.

I am on a MacBook Pro running 10.11.6.

link text

Product Version: UE 4.12
Tags:
error.rtf.zip (24.5 kB)
more ▼

asked Sep 27 '16 at 09:27 PM in Packaging & Deployment

avatar image

ryanXdesigns7
1 1 1

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

1 answer: sort voted first

Hi ryanXdesigns7,

Looking through your posted logs, the following error is present:

"ERROR: No modules found to build. All requested binaries were already part of the installed engine data."

Searching the AnswerHub, the primary reason is a conflict with the Substance Plugin (disable this if active) or that you need to add a C++ element to your project if you are compiling your project in XCode. Add any C++ element, even if it's empty and not being used, to correct this.

Let me know if neither of these resolves your issue.

-Steve H.

more ▼

answered Sep 28 '16 at 03:09 PM

avatar image ryanXdesigns7 Oct 03 '16 at 03:56 PM

Steve, Thanks for the suggestion! I completely forgot about this. I added a C++ element and it seems to be working just fine. I get a failed launch every now and then, but it appears to be working. Thanks!

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question