x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Office Holiday

Epic Games' offices will be on holiday from June 22nd to July 7th. During this period support will be limited. Our offices will reopen on Monday, July 8th. 

How to add new objects correctly when collaborating with 2 people using Tortoise SVN as source control?

Hello, I have been toiling over syncing files between two computers using a Tortoise SVN repository all day to no avail. I am trying to add new content to the repository and no objects will be added.

I can change a state of one of the current blueprints in the file (so I can change an existing object's color for instance), and this updates between computers when everything is checked in and synced, however, if I add a new folder or a new blueprint and "Check In" to the repository, the new object is not added to the server folder. I am currently testing the work-sharing with the VR template in Unreal 4.13.

So, specifically, I can take a "Content" > "StarterContent" > "Architecture" > "Pillar_50x500" blueprint and change its material, save, then Check In, and on the second computer, when I sync the "Architecture" folder, the Pillar's material updates and changes. But if I add a new blueprint to that same folder, and give it a name with some properties etc, and I add the object, Check In and receive no error messages, the new asset does not show up in the server/repository folder. Any ideas on why this is the case?

I have the repository set up to share between the 2 computers with my office's local network. It is set up in the C/: drive on one computer and the second computer has access to it. Though the second computer references the folder as the Z/: drive. I am not sure if this is what is causing the issue, but I have no problems editing existing assets so I don't suspect that this matters.

Thank you in advance! -Brian

Product Version: UE 4.13
Tags:
more ▼

asked Oct 03 '16 at 10:13 PM in Everything Else

avatar image

bhopkins17
1

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question