x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Android Build Failed

Hello,

I'm trying to package a simple Android project. I'm running into BUILD FAILED.

I'm pretty sure everything is up to date.

Also the packaging times seem very long, especially for such a simple and small test scene.

The log can be seen here https://dl.dropboxusercontent.com/u/62079918/LOGS/LOG.txt

Does anyone have any suggestions?

Thanks, Dean

Product Version: UE 4.14
Tags:
more ▼

asked Dec 05 '16 at 05:35 PM in Packaging & Deployment

avatar image

DeanPunchard
31 1 2 3

avatar image Samantha Sutton ♦♦ STAFF Dec 09 '16 at 07:47 PM

Hey DeanPunchard,

  • Are you working in 4.14.1?

  • Have you tried deleting your Intermediate and Saved folders?

  • Is this happening on all projects that you try to package for Android?

  • Are you on a Binary or Source build?

Thank you!

avatar image Samantha Sutton ♦♦ STAFF Dec 13 '16 at 06:38 PM

Hey Dean,

We have not heard back from you in a few days, so we are marking this post as Resolved for tracking purposes. If you are still experiencing the issue you reported, please respond to this message with additional information and we will offer further assistance.

Thank you!

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

1 answer: sort voted first

Hi,

Just to update this thread, I have it working. I uninstalled Unreal and Codeworks, and re-installed and it seems to be running a lot quicker now, and I'm not getting the BUILD FAILED message at the moment either.

I guess there must have been some conflict somewhere, but anyway it's solved.

Cheers, Dean

more ▼

answered Dec 15 '16 at 09:24 AM

avatar image

DeanPunchard
31 1 2 3

avatar image Samantha Sutton ♦♦ STAFF Dec 19 '16 at 06:53 PM

Glad the issue has since been resolved! Thank you for updating the post!

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question