x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

First added struct to struct array has no data

Hey there, I have a little problem with my user created waypoints system. The Player can enter his coords (X and Y) and a name for his waypoint, after pressing the "create button" there should appear a button in the list above with its waypoints name and the distance to it. The first button gets created but has no data in it and only appears after every "clear child" on bottom of the list, every other buttons after the first one has data and are in the right order...

Screenshot of the ingame created waypoints The Event Graph

I have asked a friend if I made any mistake, but he can´t find anything wrong, that´s why I went to the forums, but there was no one who can or want help me, so I created the question now here^^

Would be nice if anyone can help me, I have now wasted more than enough time with this problem... Thanks

Product Version: UE 4.14
Tags:
unbenannt.png (49.6 kB)
unbenannt2.png (315.4 kB)
more ▼

asked Feb 28 '17 at 06:23 AM in Blueprint Scripting

avatar image

Killerzwerg
1 1 3 4

avatar image Everynone Feb 28 '17 at 08:36 AM

Hi there,

Could you please have a look at the Designer and make sure you did not leave a manually placed 'test button' in your wrap (?) box.

avatar image Killerzwerg Feb 28 '17 at 09:25 AM

There´s nothing in the "WrapBox" and the Struct Array in the Player_BP is empty, too. (I have now replaced the WrapBox with a ScrollBox, because the WrapBox was only needed in an older version, thx for this note)

I have added now a "Remove from Parent" node after the "construct/refresh" loop has finished and a "Branch" with a "Sequence" to the "Event_ClickedButton" to create the first added waypoint twice, seems like it´s fixed now... (Without the Sequence, the first user created button would disappear)

Changed Event Graph

But the general problem, why the first button has no data and appears on bottom is not solved...

unbenannt.png (189.7 kB)
(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question