x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Bug: Blender meshes do not replicate using alt+drag

Hello,

Wanted to shine a little light on this bug, where you import an fbx from blender and when you drag it in viewport and try to replicate it using alt+mouse drag. The static mesh component is created but it does not contain the static mesh. Even if you try to set the static mesh from the selection browser, it does not work (Static meshes made with blender).

Note - Did not used to happen in 4.13, not very sure though regarding the version but, can tell 100% did not happened jumping back a few versions.

Thankyou.

Product Version: UE 4.15
Tags:
more ▼

asked Mar 04 '17 at 02:14 PM in Bug Reports

avatar image

SHOBBIT
650 12 13 27

avatar image Matt.Williams Mar 15 '17 at 02:12 PM

Hi Shobhitthackar,

I'm a little bit baffled by this issue. Can you send along an fbx and a blend file that reproduce this issue?

-Matt W.

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

1 answer: sort voted first

Hi Shobhitthackar,

We have not heard back from you in a few days, so we are marking this post as Resolved for tracking purposes. If you are still experiencing the issue you reported, please respond to this message with additional information and we will follow up.

-Matt W.

more ▼

answered Mar 23 '17 at 02:17 PM

avatar image SHOBBIT Apr 12 '17 at 05:22 PM

Well. Sorry for being so late to reply. Since I have updated to 4.15.1 Haven't had this issue. Even with the original SM. Now I am baffled. Not sure if update helped or I was doing something wrong before (Most definitely me). Thank you anyway for the responses :D

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question