x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Steam Fails to load, Before and After packaging

 LogOnline:Display: STEAM: Loading Steam SDK 1.32
 LogOnline:Warning: STEAM: Steamworks: SteamUtils() failed!
 LogOnline:Warning: STEAM: Steamworks: SteamUser() failed!
 LogOnline:Warning: STEAM: Steamworks: SteamFriends() failed!
 LogOnline:Warning: STEAM: Steamworks: SteamRemoteStorage() failed!
 LogOnline:Warning: STEAM: Steamworks: SteamUserStats() failed!
 LogOnline:Warning: STEAM: Steamworks: SteamMatchmakingServers() failed!
 LogOnline:Warning: STEAM: Steamworks: SteamApps() failed!
 LogOnline:Warning: STEAM: Steamworks: SteamNetworking() failed!
 LogOnline:Warning: STEAM: Steamworks: SteamMatchmaking() failed!
 LogOnline:Display: STEAM: OnlineSubsystemSteam::Shutdown()
 LogOnline:Warning: STEAM: Steam API failed to initialize!
 LogOnline:Display: STEAM: OnlineSubsystemSteam::Shutdown()
 LogModuleManager:Warning: No filename provided for module OnlineSubsystemNull
 LogModuleManager:Warning: ModuleManager: Unable to load module 'OnlineSubsystemNull' because the file 'E:/UnrealEngine/Engine/Binaries/Win64/' was not found.

It seems like it actually loads the SDK, but for some reason it never uses Steam. The Steam Overlay doesn't even work with it. I've enabled OnlineSubsystemNull and disabled it this last time to see if I would get any changes. I've been trying to solve this issue for 3 days now. It seems like the problem started with 4.13 I've scouted the guides and followed by them and most of them get inaccurate around versions 4.13, 4.14, and 4.15. I figured it was probably due to Steam becoming a plugin.

Maybe I'm just doing something wrong.

Product Version: UE 4.15
Tags:
more ▼

asked Mar 06 '17 at 04:16 PM in C++ Programming

avatar image

AilurusFulgen
8 1 2 5

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question