x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Office Holiday

Epic Games' offices will be on holiday from June 22nd to July 7th. During this period support will be limited. Our offices will reopen on Monday, July 8th. 

Procedural Foliage and Grass Landscape type show no details to put in data.

Hi, Attempting to create some awesome procedural foliage and grass, I have clicked on experimental in the project settings. Opened up the Procedural Foliage and Grass Landscape type, folling this tut - https://docs.unrealengine.com/latest/INT/Engine/OpenWorldTools/ProceduralFoliage/QuickStart/2/index.html

Then when I select a type and go to add my mesh or texture, I have no input options and I am not sure why. (I have put the procedural foliage spawner in the scene.) alt text

When it should look like this according to the UE4 page. alt text

What is wrong? how can I fix it? Does having the project set as a C++ affect it?
I have tested in two separate ue4 projects, with the same issue. Thank You very much.

Product Version: UE 4.14
Tags:
issue.jpg (198.9 kB)
t_pfs_opened.jpg (28.1 kB)
more ▼

asked Mar 09 '17 at 12:38 AM in Bug Reports

avatar image

I_am_Kooky
8 2 3

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

1 answer: sort voted first

Hey I_am_Kooky,

It looks like you are missing the 'Details' tab within your Landscape Grass Type assets. Go to 'Window' and check to make sure the 'Detail' window is checked and has not been closed.

Let me know if this resolved your issue or if you have further questions.

Thank you,

Andrew Hurley

more ▼

answered Mar 09 '17 at 08:58 PM

avatar image I_am_Kooky Mar 13 '17 at 01:08 AM

Yes, that fixed it. Thankyou so much. I couldn't work out the right question to ask to solve the problem, Feel a little silly, but thank you for you time!

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question