x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

Lighting errors and missing static meshes in editor

I recently upgraded to 4.15 and noticed these errors after updating a map and building lighting. Not sure if it's related to the new builtdata.uasset files, but here's what's happening...

  1. Update map & lighting on PC_A

  2. Submit all files (including builtdata) to P4

  3. Sync changes on PC_B

  4. Note errors below on PC_B

When I load level in the editor, lighting is all screwed up and some static meshes just aren't rendering (note yellow rectangle)

alt text

However, when I run play stand alone, everything looks perfect.

alt text

Any ideas what's going on here?

Thanks!

Product Version: UE 4.15
Tags:
ineditor.png (966.6 kB)
standalone.png (1.4 MB)
more ▼

asked Mar 22 '17 at 09:23 PM in Using UE4

avatar image

Ryan Darcey
826 47 42 67

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Viewable by all users

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question