x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

LOD 1, 2 & 3 Screen Percentage Clamped at 0.9999

Hi, I'm currently using UT Editor v4.15

Whenever I apply LODs to a static mesh, I use the "Architecture" preset with auto compute screen percentage enabled. This sometimes sets the percentage for LOD 1 to 1.7, and 1.5 for LOD 2, etc etc. However, whenever I uncheck "auto compute screen percentage", and then attempt to change the screen percentage for LOD1 to (for example) 1.5, it clamps to 0.99999.

This is a major problem because certain meshes require a much larger screen percentage in order to transition less abruptly between LODs.

Hopefully this is easy to fix! :)

Thanks! -Neil (CaptainMigraine)

Product Version: UE 4.15
Tags:
more ▼

asked Apr 27 '17 at 07:58 PM in Bug Reports

avatar image

Neilz0r
341 11 23 32

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

1 answer: sort voted first

Hey CaptainMigraine,

If you're working in the UT Editor, please post the issue on the UT Forums: https://www.epicgames.com/unrealtournament/forums/unreal-tournament-discussion/ut-development-bug-reports-qa/ut-editor-bug-reports

However, if you are able to reproduce it in a vanilla version of UE4, please feel free to leave a comment to reopen this thread and we can investigate.

Have a great day

more ▼

answered Apr 28 '17 at 01:16 PM

avatar image

Sean L ♦♦ STAFF
44k 485 149 438

avatar image Neilz0r May 02 '17 at 09:48 PM

My apologies. After testing this in vanilla UE 4.15, I have narrowed the bug down to a problem with the UT Editor. I shall inform the UT team. From now on, I will make an effort to test bugs in UE4 Vanilla before assuming the bug is specific to Vanilla UE.

Thanks! -Neil (CaptainMigraine)

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question