x

Search in
Sort by:

Question Status:

Search help

  • Simple searches use one or more words. Separate the words with spaces (cat dog) to search cat,dog or both. Separate the words with plus signs (cat +dog) to search for items that may contain cat but must contain dog.
  • You can further refine your search on the search results page, where you can search by keywords, author, topic. These can be combined with each other. Examples
    • cat dog --matches anything with cat,dog or both
    • cat +dog --searches for cat +dog where dog is a mandatory term
    • cat -dog -- searches for cat excluding any result containing dog
    • [cats] —will restrict your search to results with topic named "cats"
    • [cats] [dogs] —will restrict your search to results with both topics, "cats", and "dogs"

VR-Template - on level load, teleport function is broken

Hi! So, as per the title, I have a 3 seperate VR levels using the VR motion controller template(for Vive) which are essentially clones of one another but with slightly different content. The project is essentially a model viewer in an 'endless studio' type environment. I have set up a UMG menu widget and actor to select the desired level and load it. All functionality works fine (teleport, trigger animations, material change etc), however, as soon as i use the load level function in my menu and enter one of the other levels, the teleport function is broken. (see attached picture) I have noticed that I am spawning in the exact same position as when i triggered the 'load level' function rather that the spawn position of the VR pawn. Would this make a difference? I have not changed the navmesh or the floor mesh in any of the levels - they are all identical.alt text Scratching my head....does anyone have any ideas? Many thanks!

Product Version: UE 4.15
Tags:
more ▼

asked May 24 '17 at 09:31 AM in VR

avatar image

Deep-fried
11 3 4 6

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

3 answers: sort voted first

check collisions, and make debug logic when teleport line hit something - set textrender with name of this object, and you can understand where is problem.

and second chek navigation , press P if green ok if no move nav mesh find what distrubbing this

more ▼

answered Jun 09 '17 at 07:41 PM

avatar image

6r0m
424 17 16 26

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

Running into the same issue. Can run evach level independently and navigation works correctly. As soon as i try to combine maps and use level load navigation is broken. Seems to only effect vr navigation. Anyone find a soltuion?

more ▼

answered Aug 23 '17 at 02:57 PM

avatar image

BuddytheBurrito
1

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left

I got it to work after seeing this.....

https://forums.unrealengine.com/development-discussion/content-creation/48489-navmesh-of-sublevel?77202-Navmesh-of-SubLevel=

Basically the navmesh needs to be placed in the persistent level.... not in the loaded level. Hope this steers you in the right path.

more ▼

answered Aug 25 '17 at 03:49 PM

avatar image

SOLDIEROSCAR
3 1 2

(comments are locked)
10|2000 characters needed characters left
Your answer
toggle preview:

Up to 5 attachments (including images) can be used with a maximum of 5.2 MB each and 5.2 MB total.

Follow this question

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Answers to this question